You're so hypnotizing

Could you be the devil? Could you be an angel?
Your touch magnetizing. Feels like i am floating, leaves my body glowing.
Kiss me, kiss me. Infect me with your love and fill me with your poison.
Take me, take me. Wanna be a victim, ready for abduction.

Dag 25

Min favoritårstid.
Vet inte vad jag ska välja. Alla är så roliga! På julen är det bästa när man får massa presenter, men hatar vintern så det drar mycket ner på det. Nåja, det är ju ändå ganska mysigt.
Sen är ju midsommaren super! Sommar och sköna utekvällar med kompisar. Äh, kan nog inte välja!
-
Btw, det här var mitt sista dag... inlägg. Det hjälpte mycket att veta vad jag skulle skriva på varje dag. Så, säg gärna om ni vill att jag skriver om något visst så att det inte blir helt tomt här på bloggen nu!
Vad vill ni att jag ska skriva mer om? Mode, ridning, vardagen? :)

Min rosa kanin!!

Mitt rosa iPhoneskal har kommit! Omg, I just looooooooooove it!! Nu har min telefon blivit rosa och fluffig då, naaw!
Och, btw, jag är så sakelns bra! Har läst typ igenom hela kemi avsnittet! Och jag fattar till och med något!
Haha, det blev visst lite många utroppstecken, men är jätteglad just nu.
I morgon efter skolan ska jag och rida och sedan ska jag gå och titta på teater där Fejo spelar gitarr, oujeah.

Dag 23 & 24

En låt som får mig att gråta.

Nåja. Det är nog Bryan Adams-Never Let Go och Sam Tsui-If I Die Young. Gråter inte varje gång jag hör på dem men ibland när jag börjar tänka mer på det som hände. De som känner till den här ön och så vet nog varför. Kommer alltid sakna honom! ♥

-

Mitt favoritprogram-och varför.

Brukar nästan aldrig se på tv. Har inte tid! Men de programmen jag ser på är: America's Next Top Model eller finlands motsvarande och Desperate Housewives.

Top Model ser jag på för att det är intressant och se hur de blir fotade och vad de måste göra och så. Dessutom är Tyra Banks lite en idol för mig. Hon var en jättebra modell och tycker inte att modeller ska banta ihjäl sig för att bli bokade.

Desperate Housewives ser jag på för att programmet är så mysigt på något sätt. Det händer saker hela tiden, och Eva Longoria är ju otroligt vacker!


Näe !

Jag ber helt jättejättejättemånga gånger om uräkt för att jag inte uppdaterade igår. Och idag skriver jag först nu ett inlägg. Fy för mig! Men jag hoppas att ni förlåter mig. Igår hade jag värsta bråttom-dagen. Efter skolan var jag och red och sedan åkte jag till Fejo med föräldrarna för att planera Portugalresan. Jag var flunssig och snuvig hela dagen och sedan när vi åkte hem 9-tiden mätte jag febern och jag hade 38,6 grader. Då skulle jag ännu börja läsa på geografiprov, som jag hade läst en sida om i häftet. Då bestämde vi med mamma att jag nog inte skulle till skolan följande dag (idag) för att jag skulle ha bara läst igenom häftet en gång till provet och jag kände mig jättesjuk.
Så, jag blev hemma från skolan idag. Sov till 11 och gjorde nästan klart finskaarbetet, skönt! Sen åkte jag och pappa till dressyrtävlingen i Kimito var jag skulle rida två klasser. Men jag var så sjuk att min tränare tyckte att jag skulle rida bara den lättare klassen.
Nåja, nu är jag hemma och måste fixa finskaarbetet klart och börja läsa på kemin. Jag har kemiprov på fredag, dessutom har jag muntlig finskapresentation i morgon som jag måste lite öva på.
Jag hoppas verkligen att jag blir helt frisk till söndagen. Då åker jag och snyggingen Fejo äntligen iväg till Portugal! Bara 4 dagar kvar nu!!!!

Dag 22

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Ojdå. Tänkte att jag inte skulle skriva det här hit eftersom så många av mina vänner mår dåligt för sitt utseende. Jag fattar inte vad de har för fel?! De är alla helt underbart vackra! ♥ Men egentligen känner jag igen mig.
När jag ser mig själv i spegeln kan det variera mycket vad jag tänker. Oftast faktiskt tänker jag att FYFAN! Jag har ju alldeles för: finnigt ansikte, äcklig näsa, breda axlar, pyttepyttesmå bröst som inte ens syns, (ibland faktiskt äckligt putig mage som bara hänger :(), stooooora händer, feta lår, superduperjätte breda höfter och gigantiska fötter. Jag brukar för det mesta vara nöjd med mitt hår, men ibland vägrar det absolut att hjälpa till lite, som idag på morgonen, men då som tur kan jag bara kasta upp det i en tofs. Så håret är jag oftast rätt nöjd med.
Men ibland kan jag faktiskt titta mig i spegeln och tänka: wow! Det händer absolut inte ofta. Plus att jag efter en stund typ grimaserar till spegelbilden eller märker att jag har världens största finne på näsan. Men jag tycker om att få den fiilisen, då kan jag tänka att kanske, kanske någon gång i framtiden duger jag till någon pojke.
Nåja, här fick ni höra hurdan min reaktion är. Jag vet att någon kanske säger att nånej Aino, du är vacker! Men då tänker jag faktiskt att: bara för att du är så snygg så kan du säga sådär till mig.
Nu tycker jag att ni alla fina människor ska respektera ert utseende, det finns bara en av dig. Jag ska försöka att vakna i morgon och tänka: nåja, jag ser ut så här, so what! Jag kan väl ha ett bra liv för det?! Det är skitsvårt, jag vet, men nu ska vi alla försöka! Deal?

Snabbt inlägg

Haha, snyggt när man ännu lever i vintertid! Vaknade halv tio och tittade på klocka att varför är den halv tio när jag satt väckning på halv nio? Sen går jag till köket helt lugnt och märker att den klockan också är halv tio! :O Tydligen hade min telefon bytt själv tid igen, den var hela gårdagen nog i sommartid. Så pappa fick köra mig till skolan, för att jag missade bussen.
Han skulle inte ha behövt göra det, hade franskaprov första timmen och det gick uppåt helvete!
Nåja, nu ska jag rusa på träning!

Dag 21

En bil på mig tagen av någon annan.
Aja, det blir ganska lätt. Brukar ta bilder på mig själv bara med iPhonen och Webcammen o de har ni sett redan. ;)
Haha, hur jag ser uuuuuuut!
I Paris när jag skulle fota syster.
Livrädd under jorden. Nääi.

kommentaaaar

Minka kommenterade till DETHÄR inlägget: hördu där har du fel :p ja ork nog oxå dansa hela tiden o har ingen skillna fast ingen annan e där xD de visa vi no på fredan då Ellen bara : men ingen annan dansar ju -.- :P
-
Haha, så sant min vän! :D Vi är crazyyyyyyyyyy! :DDDDD

ADDIIII, dt va sen på skämt! :'D


Dag 19 & 20

En bild på det jag köpte senast.
Hmmhmm... Det måste nog ha varit allt det jag köpte i ridbutiken då. Plus lösögonfransarna och allt det som jag köpte på samma resa. Okej, det mesta har jag på stallet, eller använt redan, men jag kan ta en snabb bild på mina vita ridbyxor som jag köpte.
Min favoritfilm.
Ojdå, har sett så många bra! Vet inte riktigt vilken jag ska välja. Twilight (första delen) är nog på något sätt fastklistrat i hjärtat. Den är mycket bättre gjord än de två följande delarna. Det känns som om de gjort dem bara för att få snabbt dem gjorda. Men ettan är nog jättebra!
Sen är filmen Remember me också så fin! Haha, Robert Pattinson-fan eller något?
Älskar verkligen Pirates of the Caribbean (första delen) samma orsak som i Twilight. Där är så härliga skådespelare!
Love and Other Drugs är också en film som är lite speciell och så kan man ju tillägga att Jake Gyllenhaal är nog ganska så het! ;)
Då måste jag väl också ännu tilläga Moulin Rouge som är en så vacker film som jag måste alltid gråta till, oberoende hur många gånger jag sett den!
Haha, blev värsta listan! Men här har ni ju på samma lite filmtips till regniga/snöiga-äckel-väder-dagar!

Helt amazing fest igårkväll!

Först och främst, tack syster för att du höll läsarna uppdaterade!
Sedan. Bästa festen på länge faktiskt! Alla hade feelingen på topp och dansade massor! Gud, vad roligt jag hade. :D Ja, jag hittade ju en heeeeeeeeet kille men såklart höll han på och hånglade upp var och varannan tjej som gick förbi så jag hann aldrig träffa honom ordentligt. Dansade bara helt lite med honom. Och sen efter halva festen så försvann han bara. :( Haha, men jag bestämde att det skiter jag i och gör det bästa av situationen. Och gud vad jag dansade! Var säkert ner från dansgolvet alltsomallt en halv timme, haha! Ja, sen blev man väl inbjuden till någon random från Kimito, men jag visste inte vem det var och tänkte att jag får bara skit av föräldrarna om jag tar ett nattligt äventyr, så jag lät bli.
Tog en bild på sminket och håret med webcammen igår kl. 2.40. Ignorera min lite konstigt stirrande blick och att jag ser så trött ut, haha!
På morgonen vaknade jag kvart före ett av att mamma väckte mig för vi skulle starta till hoppträningen. Kunde just och just gå och hela dagen har jag haft svårt att spänna lårmusklerna. Värsta träningsverken ju! Har haft värsta problemen med att sätta ner mig, dunsar riktigt ner, och kan inte gå riktigt normalt i trappor. Sen har jag ju haft en fin huvudvärk hela dagen också. Har inte hunnit göra annat än varit på träning och tittat på en film. Känns lite som en onödig dag, när träningen gick också uppåt helvete. Men, gårdagen var verkligen värd den här dagens kämpanden!
Älskar er alla som gjorde festen så bäst! Minka, Fejo, Sonja, Ellen, Addi, Manda, ni är bäst! Och alla andra såklart som hoppade runt oss där! ♥

GÄSTBLOGG!

Hej på er!
Just nu gästbloggar jag, Irina, Ainos syster här!
Hon har så bråttom att hon inte hinner på datorn. Igår har hon varit på fest och dansat halva natten , och nu har hon sovit som en stock. Hon tyckte iaf att det var en superlyckad fest säger hon!
Just nu är hon påväg på hoppträning och kommer blogga ikväll!
Så håll ut läsaren!
Puss!
Tjecka gärna in min blogg
Här !

OUJEAAAAAAAAAAAH

I morgon blir det paaaaaaaaarty-times! :D Wow, jag är jättetaggad! Dansa igen hela natten. Haha, när jag sa till min vän Frida att hon måste komma på festen i morgon sa smarta Addi om mig, till Frida: "Hon behöver sidu så många kompisar med så att hon hela tiden kan dansa. Ingen annan orkar dansa hela kvällen så hon byter bara dem hon dansar med!"
Haha, nåja, det är säkert helt sant! ^^ Alla mina kompisar är sådär: "Jag orkar inte mer, kom så går vi ut." eller "Nå, int nu ännu, ingen annan dansar ju ännu!" Jag är galen, jag vet!
Så i morgon blir det ingen uppdatering tror jag. För direkt efter skolan ska jag och rida och sedan till bästa Addi och jag måste börja direkt fixa mig. Är alltid långsammast! :) Hoppas bara att någon hinner/kommer ihåg att ta bilder så får ni se min outfit och sminket.
uuuuuuuh baby baby, i morgon smäller det!!

Dag 18

Vad jag åt idag.
Haha, okej? Det är nog inte så spännande. I skolan åt jag två knäckebröd och så köpte jag en barnmatsburk. Hemma åt jag köttbullar och potatis.
WOW!
Annalynne Mccord. Tar hennes utseende också!

Tack!

Tack för kommentarerna tjejer! :D Tre stycken kompisar säger att jag ska ha den spända kjolen på mig i morgon, så det blir den!

Skolmaten kan man inte använda till annat än...

...att leka med. Fyfan! Varför har skolan så äcklig mat? Aja, jag ska inte ha något diss-inlägg, utan bara visa mitt fina konstverk som jag gjorde för någon dag sedan:
"The PACMAN!!"
Sen ska vi inte låtsas om att
a) det var Fejos mat
b) jag petade omkring i den med fingrarna.
Ahh, fräsch tjej! :)
-
Menmen, om dagen då. Fysikprovet gick faktiskt jättebra! Blev riktigt överraskad! Och jätteskönt var det att sluta halv tre. :)
Efter skolan chillade jag lite och var sedan på länk med hunden. Skönt när det är plusgrader, jag hade på mig bara mjukisbyxor och en hoodie! ♥ Haha, btw, lyckades halka igen helt omkull! Isen tycker inte riktigt om mig. Sen var jag och tog ett långt bad och lyckades skära mig tre gånger när jag rakade benen. Haha, wannabe-emo! Fyfan, vad det sved!
Kisses ♥
weheartit.com ♥

KLÄDPANIK!

Nu får ni lov att hjälpa mig! Jag ska på fest i fredag och vet inte vad jag ska ha på mig! (som vanligt-.-) Tänkte ha på mig den gråa toppen men vad ska jag ha undertill? Alternativ: flamsig kjol, spänd kjol, någon kjol av Ellen eller bara leggings.
Så här ser iaf lösa/sommarkjolen ut:
Den spända, framifrån:
från sidan:
Den vippiga (haha, använder olika namn varje gång) är mera söt och flickig medan den spända är lite mer vuxen och ja verkligen tajt. Snälla, KOMMENTERA! Jag dör annors!
Btw, ignorera mina jag-tror-jag-är-snygg-miner!

Dag 17

En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Hhah, jag tänkte också skriva Paow, men Fejo hann före. Nåja, men jag skulle faktiskt vilja vara Barack Obama för en dag! :DD Vet inte varför men skulle vara ascoolt att bara bestämma över hela USA!
Eller sen skulle jag vilja vara någon artist. Skulle vara roligt att vara Rihanna, hon är helt jättesnygg. *tar hennes utseende*

Fysikprov i morgon

Kommer gå skitbra! Fattar inget av fysik och jag har inte läst något extra. Nåja, det får gå hur det går! ^^
En fin sak med den här dagen var att det var fint väder ute! Man nästan såg hur snöhögarna blev mindre! Haha, men jag lyckades halka omkull två gånger, när jag var på väg till skolan. Första gången när jag hade bråttom till första lektionen, blev fem minuter försen. Och andra gången när jag hade bråttom till lektionen efter maten, hade köpt vindruvor och de riktigt flög omkring när jag halkade. Haha! Lyckades halka på samma ställe som på morgonen och bli 10 minuter försen. Ojoj, badass!
Livsfarligt för sådana med lika bra balans som mig!

Dag 16

Innehållet i min väska.
Brukar inte ha så ofta handväska på vardgarna. Men om jag åker någonstans eller på fester brukar jag ha:
  • Smink
  • Telefon
  • Plånbok
  • Busstidtabell
  • Nycklar
  • Hörlurar
Ja, det var väl det. :)

Dag 15

Någonting jag ångrar.
Nåja, finns ju massor. En sak kanske är just som Fejo sa på sin blogg, att jag inte flyttade bort från den här ön när jag hade chansen att börja gymnasiet någon annanstans. Men jag tycker att man ska leva för dagen och inte bli och fundera över något som hänt! Man ska leva en dag åt gången, för denna dag kan bli din sista! Därför skiter sig väl alla prov och läxor också.. ^^ Men, okej man ska ju lite fundera på framtiden också men mest nog bara leva livet, du lever ju för fan bara en gång! Så glöm vad du gjorde igår och bara njut av livet så länge du kan!

Veckans drog!

Sätter int två veckans droger, för jag kunde inte välja mellan dem.
1. Att jag och snyggaste Fejo åker till portugal om bara TVÅ VECKOR!!!! Kan inte vänta!!!
Bild från gatan ovanför vår lägenhet:
2. Min finaste häst! Han betyder allt för mig, vi ska slippa så långt! Vi klarar det här tillsammans, ponnyn min! ♥
Bild från hösten:

Dag 14

En bild på mig för ett år sedan.
På väg till portugal, 31.3.2010.

Plugga med smoothie!

Nu ska jag börja plugga till matteprovet! Ska försöka kämpa igenom allt så att jag förstår något.
Mmm, den är jättegod!!
How to make a smoothie à la Aino:
Du behöver:
  • Lite jordgubbsglass
  • En halv påse frysta jordgubbar
  • Lite jordgubbssaft
Sen mixar du ihop allt i en mixer, häller i ett glas och strör lite mysli på. TADAA! Super gott!!
-
Kati frågade i det här inlägget att varifrån min bikini är. Tyvärr så sade alla de som jag ska beställa den tillsammans med att jag inte fick skriva ut det. För de vill inte att alla börjar gå här på samma ställe med likadana. Men, eftersom jag inte känner dig och du knappast bor på den här öde ön, så kan jag ju berätta. Bara att skriva en kommentar där jag ser din e-post adress så! ;)

Ny header!

Min finaste syster har fixat en ny fräsch header åt mig! ♥ Tack gumman!
Sen har hon redigerat en annan bild också jättefint som jag måste sätta upp här!

Försöker få hjälp med matten...

...går väl sådär?

Varföralltidrubriker?

Nåja, nu får jag ta itu med allt göras! Ska dra upp mig på något sätt från datorn, eller först måste jag nog använda den lite till skolarbetet.
Det här ska jag försöka göra idag!
  • Läsa på matematiken
  • Fixa planrapporten
  • Putsa tävlingstränset
  • Fixa ett snöre (?) så att jag får upp alla rosetter
  • Läsa helst på fysiken också!
Okej, lycka till bara, men nu ska jag påriktigt försöka!
-
NU:

Nätshopping

De här är snaaaaaart mina! Good bye, mammas money!
ÄLSKAR ♥

Tävlingen

Japp, idag var jag och hästen på dressyrtävling. Vi blev sjätte! Tyckte det var jättebra för att jag hade lite magsjuka (jätteont i magen!) och Aatu var livrädd för bilen där domaren satt. När vi fick rida runt lite på banan före vi skulle starta, hoppade han runt som en idiot och stegrade sig för att han inte ville gå nära bilen. Till sist fick jag ändå honom dit nära på en volt. Som tur så busade han inte på banan när vi började! Han var nog jättespänd men domaren verkade inte märka det. Vi fick 61,500 %, jag var jättenöjd!
mm, pedo-smile
Här ser ni också mina nylackade naglar! Rosa-svarta.

Dag 13

Mitt drömbröllop.
Haha, okej, det här har jag verkligen inte tänkt på! Men jag vill nog att det är på sommaren. Kanske utomlands? Iaf ska det vara varmt! Jag ska nog ha en traditionell vit klänning. Sen vill jag nog inte ha ett sååå stort bröllop utan helst sådär närmaste släktingar och vänner.
Min bröllopsresa ska nog vara någonstans långt borta där det är jättevarmt, Hawaii skulle ju vara perfekt!

Fredag

Ja, idag är det fredag. Har varit på träning och suttit hemma, nu måste jag ännutill börja titta lite på matematikprovet som vi har på måndag. Fattar jättemegamassor som vanligt.
hahahha, har sagt det här ungefär 100000 ggr! Tur att weheartit håller med mig! :'D
I morgon har jag dressyrtävling, så ni hör av mig på kvällen säkert.
Randompics from weheartit.com.


Dag 12

En bild på ett ställe jag varit på.
Ni har sett så många bilder från Portugal, så jag sätter några från Paris som ni inte sett ännu! Tagna med iPhone.
under eiffeltornet
syster vid Louvren
syster och jag uppe i eiffeltornet

Haha!

Dog till den här kommentaren om DETHÄR inlägget! HAHA! :'D Först undrade att vad fan pratar hon om när jag helt hade glömt bort bilden. Men, det där är ju exakt vi det, Addi!! :DDDD

Spännande fb-chat

Vi är såååååååå elaka!
Och med honom pratar jag om....mat? Eller annors bara flamsar omkring! :'D

Igår

Skriver snabbt ett vanligt inlägg hit. Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag var hela dagen med skolan till ett skidcenter. Det var nog jätteroligt! Riktigt humor i bussen! :'D Men några "tvingade" mig att åka ner i en svart backe och FYFAN (ursäkta språket, ska genast gå och tvätta munnen med tvål) jag var helt livrädd! Jag satte ner mig och det skulle jag verkligen inte ha gjort! Jag började glida neråt när jag hade så hala kläder och backen var så brant! Sen lossnade min sko där i mitten och jag hamnade hala ner mig några 10 meter till en min killkompis, okej jag behövde inte göra något, åkte ner 1000 km/h och dunsade in i honom, som hamnade börja där sen fixa fast den igen. Jag var helt livrädd och skrek typ hela vägen och gled ner på rumpan halva backen. Sen när jag steg upp och vågade göra något så gick det helt bra! Men jag tänker aldrig ALDRIG mer åka i en sådan!
jag och min vän
I morgon åker jag på träning som vanligt då! :) Så vi får se vad jag gör efter det, kanske det inte blir så mycket bloggning. Men ha det bra!

Dag 11

Något jag oroar mig för.
Skriver det idag också när jag inte skrev igår.
Något jag oroar mig jättemycket för är att det ska hända något till min fina häst! Skulle inte klara av smärtan! Sen är jag också livrädd att det ska hända nåt till min familj eller mina vänner.
heppan när vi var på en ridtur <3
mina fina aktiva vänner på lektion <3
syster och jag är helt normala! :'D
lite snyggare bild på oss! ;) <3

Dag 10

En bild på mig och vad jag hade på mig.
Hahha, nej tack! Ser ut som något en katt skulle ha spottat ut och har ridkläder på mig så.. Men jag har fixat iPhonens bilder hit så ni kan få några outfit bilder därifrån:
lite kallt i skolan ;)
söt fläskmage <3

Dag 9

En bild på mig och min bästa vän.
Ojdå! Det blir värsta listan i så fall! Men de tre som jag hänger mest med för att de går i samma skola. De är nog ändå mina helt bästa vänner för jag träffar dem varje dag och de har fått extrastora platser i mitt hjärta. Första parkett!
Har satt in de här bilderna förut men here we go:
Helt världens bästa tjej det här! Fejo, du betyder så jävla mycket! ♥
Världens mest mysiga tjejer. Ellen och Addi, ni är som andra delarna av mig! ♥
Alla ni är så sjukt fina, kan inte fatta att jag fått er som vänner! Jag kommer alltid älska er!

Tvångstankar

Haha, när jag läst dethär inlägget av Egoina tänkte jag att något liknande har jag nog också, så konstig som jag är. Till exempel när jag sitter i bilen och inte har något att göra, och ser en sådan här:
(vet inte vad det heter på svenska :'D)
så måste jag trampa med foten i golvet. Det blir en sorts takt.
Eller så om vindrutetorkarna är på, så tittar jag varje gång om de "träffar" (vindrutetorkarna rör yttre fönsterkanten på samma gång vi kör förbi vägpinnen). Helt sjukt ju!
Sen också kan jag trampa takt medan jag glor på mittstrecken på vägen. Vit streckad linje=kort tramp, gul streckad linje=lite längre tramp och gult streck=hålla foten i golvet.
Haha, märkte just att jag inte är så normal som jag trodde!

Dag 8

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Att jag är så perfektionist. Jag tillåter inte mig själv att göra några fel. Jag blir jättestressad om jag är på sådant humör att jag vill göra allt perfekt, sen skiter sig en litenliten sak och jag bara dööööööör. Jag blir så sur att det är helt hemskt! Tillexempel också om jag planerat hela dagen (måste ju planera ganska mycket nu när jag har så mycket att göra) och sen funkar inte något, tillexempel missar jag bussen. Då börjar jag typ gråta och bara går och lägger mig.
Skulle vara otroligt skönt att slippa av med den här ovanan!

Städa, städa varje söndag

Jag vet att uppdateringen har varit kass idag! Men jag har sprungit runt som värsta tornadon idag. Först var jag ju på träning. Det gick jättebra faktiskt! Var supernöjd! Sen när jag kom hem någon gång vid tre kanske, så städade jag upp hela garderoben och bytte lakan och allt sådant. Duktiga jag!
Jag och syster tittade just på My Sister's Keeper. Den handlar om en flicka som har allvarlig cancer och hennes syster hade en njure som skulle passa till flickan. Deras mamma vill så gärna att flickan blir bra att hon inte tänker på sitt andra barn, som skulle få ett helt annorlunda liv efter att ha gett bort sin njure. Systern vill helst leva normalt utan att alltid tänka på att hon har bara en njure. Flickan som hade cancer tyckte också att inte hennes syster skulle behöva offra sitt liv för hennes skull, så till sist får hon behålla sina njurar. Väldigt fin film med ett vackert budskap. Den fick mig att tänka på allt bra som jag har. Och gud vad det skulle vara svårt att hamna i den situationen; riskera sitt eget liv för att mans syster behöver en njure, eller behålla den och veta att mans syster kommer att dö. Fy, nu tänker jag inte tänka på det mer!
Btw, jag sätter inte upp någon "Veckans drog" idag, vet verkligen inte vad jag skulle skriva!

O-M-G

Guuuud!! Har helt glömt bort all stress, tror jag klarar skolan med att bara sitta framför datorn hemma, läsa facebook på lektionerna och typ springa i butiken på håltimmarna.
Fan, måste göra en planrapport om intensivstudierna, har en vecka på mig. Vet inte ens vad man ska skriva dit. Vet inte alls hur långt det ska vara. Måste göra en finskapresentation om Portugal, har väl två veckor på mig kanske? Tur att det är på finska! Måste förstå något av matematiken, har en vecka på mig tills det är prov. Sen börjar alla andra proven också. Fysiken kommer jag väl få underkänt i... Aja, måste verkligen skärpa mig!
Orkar inte med gymnasiet just nu! Eller, typ från första veckan jag började där har jag hatat det. Okej, hata är ett starkt ord. Visst finns det ju sina bra sidor också, en bra klass, roliga klasskompisar, mera fester, mer självständigt. Men OMG hur jag har att göra och hinna med allt! Ibland känns det bara som om man skulle dö under hela högen med allt som måste göras.

Shoppat

Idag var då jag, mamma, syster och två av hennes vänner till Åbo och köpa lite saker. :) Först försökte jag hinna till en ridbutik dit jag har 50 € presentkort men jag hittade inte direkt dit (någon jävel hade satt en dörr dit till innergården! Sprang säkert 5 gånger förbi den) så de stängde rakt framför näsan på mig. Fan! Nåja, vi åkte till en annan ridbutik med mamma. Därifrån fick jag med mig hem:
  • En mountainhorse hjälm
  • Ett vitt hansbo schabrak
  • Ett bett
  • Ett par boots
  • Vita ridbyxor
Inget annat tror jag. :) Älskar verkligen hjälmen och schabraket! Okej, hjälmen var ju lite dyr, 450 €, men den är såååååå snygg och passar perfekt till mig!
Bilder från google:
ett sådant, bara att i allround-modell
Sen åkte vi tillbaka in till Åbo, åt på Hesburger (I know, läskiruokaa) och köpte lite smått från ett varuhus. Bl.a:
  • Lösögonfransar
  • Ansiktsmask
  • Hårinpackning för torrt hår
  • Genomskinligt nagellack
Jees, det var det. Nu sitter jag hemma och möglar, på en lördag, too bad! Men men, det händer ju inget här på ön så. I morgon har jag hoppträning i Kimito kl. 12.30 så jag bloggar säkert på kvällen om hur det gick och så!

Dag 6

Typ av killar jag faller för.
Nåjaaa, nu kom den här frågan! :---D Ja, de flesta tror ju att jag är helt galen, att jag bara faller för killar som ser ut som modeller till Calvin Klein. Det gör jag inte. Okej, nästan, men också för andra saker. Som tillexempel ska en kille ha bra humor och vara stolta över sina flickvänner. Han ska vilja visa hans tjej till hela världen! :)
Okej, sen det här med utseende. Han ska helst vara över 180 cm lång, så att jag kan använda klackskor (är ju över 170). Sen ska han ha muskler, inte några skrangliga, smala pojkar här inte! Sen är det ju ganska nice om han är solbränd och har värsta six-packen! Haha, okej, det var visst mest utseendet som jag faller för. Men om (/när) jag får en pojkvän så är det ju huvudsaken att jag trivs med honom, att han gör mig lycklig! (Och att han är snygg. Nånej då, nu är det bara skämt! ;))
Honom skulle jag inte tacka nej till:
och inte honom heller:
haha, sött öra! ^^

I morgon

I morgon åker jag till stallet ganska tidigt, där tio-tiden, efter det åker jag, mamma och säkert syster och typ alla hennes vänner (skämt o sido) till Åbo. Jag måste köpa en ridhjälm, min förra blev ju säkert i ganska fina skicket efter att jag flög in i manegeväggen med huvudet som stötdämpare. Sen måste jag köpa också genomskinligt nagellack och allt möjligt annat litet. Ska inte köpa så mycket när vi åker till Portugal ändå ganska snart och där är alla kläder och saker så mycket snyggare än här! ;) Dessutom behöver jag nog inte något extra, klädskåpet håller på att svämma över! Ändå känns det som om man aldrig skulle ha något att sätta på sig, någon som känner igen sig? :)
Så i morgon blir det inte normal bloggning. Bloggar säkert på kvällen något spännande!

Dag 5

Något jag vill ha mer än allt annat.
Alla skriver väl det här, men det är nog vår till mig också! Sen vill jag också att det blir snabbtsnabbt den 3.4!!! Vet ni vad somhänder då?!?!? JAG OCH FEJO ÅKER TILL PORTUGAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!! :D OMFG! party every night!!!
Sen skulle det också få bli den 26.6 för då åker jag och fiiiiiinaste Emma på ridläger till ÅLAND!! Gonna rock the place! :DD

Myskväll

Nu ska jag titta på Twilight, första delen, med mamma! Den är så jättebra gjord, tycker jag, och en söt film. Har sett den tusentals gånger, men det är första gången för mamma.
Ja, men nu ska jag se på den och äta chips, bloggar efter filmen!

Dag 4

Mina mål/drömmar/önskningar.
Hmm, jag vill så mycket! :) Först och främst vill jag att min och Fejos resa går bra, att vi har jätteroligt, dansar varje natt och hittar massa snygga vänner till oss! Sen vill jag ju att jag klarar gymnasiet bra, får bra betyg och så. Sen skulle jag vilja jobba med djur/hästar. Jag har tittat på en utbildning i Sverige där man forskar i djurens och människornas kommunikation mellan varandra. Skulle vara kul att bli något där jag hjälper hästar. Kan inte riktigt bli veterinär: hatar att se blod och allt sådant!! :O Men något med djurens psyke, så kanske det inte var så äckligt. :) Vill ha ett jobb där jag trivs, får göra saker (hatar att sitta inne typ med pappersjobb) och där jag får tillräckligt med pengar för att ha flera hästar som jag tävlar med och helst ett eget stall också!
Sen vill jag också utvecklas långt som ryttare! Jag vill först och främst slippa över den här svackan som jag har nu, börja tävla ordentligt med bra resultat. Skulle vilja starta 110 i år. Men först vill jag ha helt felfritt från 90 och också kanske en meter. Vill kunna tävla ordentligt!
Vill i något skede hoppa i SM, typ vinna guld där. Sen vill jag också börja tävla internationellt, men ja, det tar nog några år, haha! :)

Favoriter från vår-/sommargarderoben!

©Jennifer
♦ Tunn skjorta: H&M, Paris
-
©Irina
♦ Väst: Stadium
♦ Jeans: Gina Tricot
-

♦ Skjorta: CR7, Madeira
-

♦ Topp: Madeira
♦ Jeansshorts: Carlings
♦ Skor: Madeira
-

♦ Läderrock: Sokos
♦ Shortsdress: Bershka, Albufeira
♦ Lacoste-skor: Paris
-

♦ Klänning: CR7, Madeira
♦ Skor: Aleksi 13

(Bara första bilden är redigerad!)

Photoshoot x2

Idag var det en ganska chilldag, men jag har gjort massor! Jag slutade skolan halv tre och åkte därifrån till finaste Fejo! Vi chillade, lagade kladdkaka, åt kladdkaka (haha). Sen sminkade hon mig och tog några bilder. Var lite otaggad och flamsade omkring mest. Men några fick hon väl. :P
Efter det åkte vi med hennes pappa till the Bruke och därifrån cyklade jag hem. Väntade på syster och så frågade jag henne om hon kunde ta några bilder där jag har olika outfits. Så photoshoot number 2 började. :D Det gick bättre. Efter det har jag varit på länk. Och GUD vad det blåste! Var ju rädd att en tornado skulle komma gående förbi. Och trodde hela tiden att hunden skulle flyga iväg. Det har säkert inte på länge blåst sådär mycket! Kommer iaf inte ihåg en ända gång.
Två smakprov från Fejos blogg:
Söt, jag vet...
Den här åkte förbi mig några gånger (hade kameran med så jag fick en ganska bra bild!):

Dag 3

Min favoritårstid och varför.
Hahahhahah, vilken fråga? Jag tror att ni har förstått det redan, det är nog sommaren! :) Åt mig är sommaren inte som när jag var typ liten, att när det var sommar längtade jag till vintern och när det var vinter längtade jag till sommaren. Nej, nu har det blivit helt min favoritårstid! Visst finns det vissa dagar på sommaren som jag tycker det är för varmt, eller för mycket bromsar eller flugor. Men för det mesta är det helt underbart! Jag är också sådan som inte tycker ofta att det är för varmt. Ibland på sommaren tycker jag till och med att det är för kallt. Förra hösten blev jag helt deprimerad när hösten började och tänkte typ ta självmord när jag såg den första snön falla till marken.
Jag är definitivt en sommarmänniska! ♥
Har inte några bra sommarbilder så ni får två från google:
Och en från ridlägret -09

Damn! LOL

Hahahha döör av skratt till damn lol's bilder och videoklipp! Här hittar ni den sidan!
Det är sådan enkel humor som jag till och med fattar! Haha!
-
Ja, hej. Jag vet aldrig vad jag ska skriva om här! Det känns så onödigt med: idag var jag till skolan, sen red jag, gjorde läxorna och nu är jag vid datorn. Jahapp, intressant liv du har!
Så kan inte snälla någon berätta vad jag ska skriva om? :O Vad tycker ni att jag skriver bra om? Vad vill ni att jag skriver mer om? Ändrar något? Snälla, era kommentarer betyder så mycket, vill ju veta om ni är nöjda eller om ni springer runt och snackar skit om bloggen. ;)

Dag 2

En person jag vill träffa just nu.
Hmm, haha, ända som jag kommer på nu är de två killarna vi träffade med syster på Madeira! Ena av dem var jättesöt, snygg och riktigt rolig! Tänkte dö av skratt de 45 minutrerna jag var med honom. Hahaha! Skulle vara så kul att ses någonstans igen! :)
Syster och jag lekte runt på Porto Santos strand. (En ö som hör till Madeira som vi åkte till)

Dag 1

10 fakta om mig:
  1. Jag tycker själv att jag är för lång (över 172?)
  2. Jag skulle vilja helt vara med hästar, skippa skolan, bara rida flera hästar varje dag och tävla massor och bli jätteduktig.
  3. Jag skulle vilja bli modell
  4. Jag har fått komplimanger av mitt leende, blev jätteglad!
  5. Jag vill oftast vara hela världens mittpunkt, att alla skulle lyssna på mig, tycka jag är skitsnygg och ha mig som förebild. Haha, heeeeelt sick!
  6. Skulle såhäääääär gärna vilja ha en pojkvän :)
  7. Skulle vilja ha ett jobb där jag skulle få massa pengar, där jag skulle trivas och där jag inte behövde jobba så mycket. Men det är jättesvårt att hitta ett sådant till mig.
  8. Har en gång blivit dumpad av min bästa vän. Har jättesvårt att lita på vänner efter det. Försöker bli kompis med alla, så att jag alltid skulle ha någon. Men kan inte lita ordentligt på mina bästa vänner fast jag vet att de älskar mig.
  9. Tycker att gymnasiet är jättejobbigt och hatar verkligen matematiken och fysiken. Men har försökt bättra på dem nu.
  10. Sitter oftast hemma i ridkläder (har varit och ridit efter skolan) och därför får ni nästan aldrig några bra bilder på mig. Och dessutom hinner jag aldrig ha någon photoshoot, men borde verkligen ta itu med det någon dag! :D
En bild på mig, hemkommen från en hemmafest för någon månad sedan:

Ska försöka att skriva varje dag! Påminn mig om jag glömmer!!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Dag 20 – Min favorit film.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 25 – Min favorithögtid.


Lista kopierad av nathalieskrypin.blogg.se

FAVORIT
färg - veet inte, när jag var liten så var det röd, så kanske den.
mat - tacoooos :D
sport – ridning (Y)
djur - Häst, hund, katt
glass - Ben & Jerry's 
affär - Gina Tricot, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear...
sallad – Hmm, finns jättemånga goda ju! Men tomat+mozzarella är nog ganska bäst :)
skådespelare - Flera, typ Keira Knightley, Johnny Depp, Jensen Ackles...
låt - Just nu kanske Enrique Iglesias-Tonight, får värsta festfiilisen av den!! :D
nummer - 11
årstid - sommar tusen ggr 
parfym – Kommer alltid vara Cacharel Amor Amor ♥
kroppsdel på motsatta könet - MAGEN! hahha, ja men också håret, ögon armar.. ;)
HAR DU NÅNSIN
varit kär – ja, tror nog det. Men mest väl sådär tyckt om lite
blivit dissad – öh... ?
rymt hemifrån - neeh 
sovit utomhus - i tält
gråtit i skolan - juu
spytt i skolan - ne, fyfan
velat bli modell - mm, ganska ofta :)
gjort något dumt som du skrattar åt idag - jeeeu
sett en död människa – nej gud, skulle ha dött själv också isf
druckit alkohol - ja
använt droger - fy nej
ätit sushi - bara en med sjögräs och ris, euuuuuw
retats - hehe, mest på skämt nog ^^
DU
svär -
nåjoo
sjunger bra - fyfan heller
duschar dagligen – jees, oftast
vill gå på högskola/universitet - tror väl det
vill gifta dig - jepp
tror på dig själv – nåja, ibland, ibland inte
kommer överens med dina föräldrar - juuh
gillar åska - inte om jag är ensam hemma :(
spelar något instrument - inte mer
sover med gosedjur – med vå hund, haha :)
sjunger i duschen - jees
THIS OR THAT
pepsi/cola –
cola isf
mc donald’s/burger king - heseee
singel/gruppdate – öhh
choklad/vanilj - choklad
jordgubbar/blåbär – jordgubbar
kött/veg. – veg
Tv/film - det beror på
gitarr/trummor - trummor
adidas/nike - hmm.. vet inte, nike kanske :D
kakor/paj - kakor
KAN DU
gå ner i splitt – har kunnat när jag var liten ^^
skriva med båda händerna - nåja, skulle nog inte säga det
blåsa en bubbla – jees
rulla din tunga i en cirkel – neej, haha
nudda näsan med tungan - nej
dansa - nåja, gör det ändå ;)
äta vad du vill utan att oroa dig – joo, men efteråt får jag stressidéer.. haha
SENAST DU
skrattade – igår
grät - faktiskt en tid sen :O
filmen du såg - någon Beck.. hette den kanske hämndens pris?
tuggade tuggummi - nångång förra veckan
drog ett skämt - öhh... vet inte :D
sjöng en sång – dunno


Veckans drog!

Den här veckans drog har nog varit...........D-vitamiiiiiin! :D Eller solljus, rättare sagt. Det är så skönt att solen äntligen har tittat lite fram! Och jag har inte mer mina utslag. :O Jag har börjat få konstiga utslag, började väl på hösten, de kan komma vart som helst på kroppen och om jag typ rör stället så blossar det helt upp i röda äckliga utslag som kliar helt massor! Kan inte ens sova när jag får dem. Men jag frågade mamma att varför får jag månne dem? Vi har tänkt att det beror på stress, men kanske är jag också extraberoende av D-vitamin. Beror säkert på både stress och brist på D-vitamin.
Men nu ska jag sluta förklara. Hoppas verkligen att våren är ordentligt på väg nu! Längtar såhääääääääääääär mycket!!

Bloggggg

Hittade den här bloggen för en tid sen: KRISTINA WARG. Hon är en flicka som har typ fyra egna hästar och rider fler varje dag. Hon tävlar på 130-nivån. Gud, skulle såååå vilja ha hennes liv! :) Riktigt perfekt! Nåja, kanske jag ännu slipper dit någon gång.

Lördag

Skön lördag har jag haft! Hade väckning på 10 över 11, duschade och åkte i väg till stallet med buss. Efter det åkte vår familj till en restaurang och åt. Nu sitter jag hos världens snyggaste och finaste person: FEJO! Vi har chillat, tittat på gamla bilder, lackat naglarna och kollat på melodifestivalen. Mys! :)
Nu ska vi sminka oss som horor och gå och chatta på omegle med kåta 12-åringar..... sweet

04032011

Jeees, har väl inte annat att berätta än om min dag.. :) Hade sovmorgon, började halv 11. Sen hade jag två timmar kemi, två timmar fysik och två timmar matematik. Kan inte fatta att jag klarade det?! Alla dessa ämnen på samma dag. :O
Efter skolan åkte jag på träning. Det gick mycket bättre den här gången, vi hoppade nog inte något högre, mest cavalettin bara. Men Aatu haltade iaf något mycket. Han var lite spänd och inte 100 % ren, men inte så att han skulle haft sjukt. Tur! Nu får vi bara titta hur det är med honom i morgon också.
Efter det kom Addi och Fejo till mig! :) Ellen stackaren är sjuk så hon kunde inte. :/ Vi tittade på två Beck-filmer och åt massor med gott. När vi hade sett dem så åkte Addi hem och Fejo till sin fammo och faffa för hon måste vakna tidigt i morgon. Nu ska jag ta en härlig lång nattsömn, och hoppas på att jag inte måste vakna alltför tidigt i morgon.
Godnatt! ♥

Kenzas skor + kropp, tack!

I skolan
Jag: OMG! Titta vilka jättesnygga skor!!
-Tystnad-
Jag: Men hallå, de är jättefina ju!
Fejo&Minka: *skrattar* Tycker du? De är ju skitfula!
Jag: Men vahh?! :O Addiiiiiii, tycker du de här e snygga?
Addi: Nåja, från sidan är ju de helt okej.
-
Vafan?! Iaf, JAG tycker att de är helt ultramegasupersexigtheta! Jag skulle kapa av min arm för att få dem! Nästan iaf. Fast någon annan kanske får göra det och så att inte jag ser för i så fall skulle jag svimma.
Men titta nu! Världens snyggaste! Ska fan nog köpa liknande! Fast mina vänner inte var så värst förtjusta. ;)
Och, btw, Kenza är så jäkla snygg! Hennes kropp och hår och ögon och den perfekta brännan. Snyggaste! Men nåja, man får väl nöja sig med det man har, hrm..
KENZAS BLOGG!

Svammelfluminlägg

Aaw, blev så glad av min bästavän Addis kommentar till DETHÄR inlägget! :) Älskar dig, Addisen! ♥
Idag hade vi först två timmar franska, sen 3 håltimmar, en lektion geografi och matematik i 120 minuter. Fyfan! Slutade först halv fem! Vi skulle ju hellre ha kunnat sluta tre timmar tidigare än ha dem som håltimmar, men vad gör man?
Aja, men sen åkte jag till stallet och tack och lov så haltar inte heppan mera! HUH!
Ja, borde läsa på läxorna, men orkar verkligen inte. Tur så har jag sovmorgon i morgon. Aaaaah. ♥
Då så, morgondagens planer:
  • Träning i Piikkiö
  • Världens snyggaste människor, Ellen, Fejo och Addi, till mitt och sova över! Hoppas jag iaf!
Så det blir inte så mycket uppdatering. Men, jag tror inte att ni vill läsa om sådant här svammel heller, så lika bra väl det.
Idag bokade jag också platser till mig och Emma på ett ridläger på Åland! Gud vad roligt! Hoppas bara att vi nu båda ryms med dit och att vi båda kan. Emma är en vän till mig som jag träffade på ett ridläger för 3 år sen? Altså vi har varit på tre ridläger tillsammans. Hon är jätterolig och söt och snäll! Vi har alltid helt superroligt tillsammans, gud vad jag längtar nu till sommaren!! ♥

Våren kommer kanske ändå?

Idag var det nästan helt vår väder! Gud vad skönt! Har väntat tillräckligt länge nu. Hoppas bara det håller i sig och man kan börja vara ute på kvällarna, byta dunrocken mot läderrocken och vinterskorna till vårskor med snören. Ah, skynda på våren/sommaren! :)
Anledningen till varför jag inte uppdaterade igår var för att jag var på träning. Det gick.......ganska så dåligt. Blev riktigt ledsen! I början gick allt bra, men sen blev jag väl trött och Aatu vägrade på ett hinder. Jag gör det inte medvetet, men jag blev väl omedvetet rädd att han inte ville hoppa. Han vände hela tiden bort, fast hindren var inte ens höga! Men, det är mitt fel, jag måste sluta tänka på hurdana hinder det är eller hur höga de är och bara lita på hästen. Aatu verkade annars också trött. Han hade väl inte hunnit få upp dagsrytmen igen efter en vecka ledigt. I slutet till och med haltade han, fyfan! Och idag när jag skulle rida honom så hade stallsägaren satt ett meddelande till mig att Aatus framben var svullet. Jag testade om han haltade, i skritten var han helt okej men i traven haltade han ganska ordentligt. Men som tur var inte benet mera så svullet, iaf vad jag kunde se. Nå, jag ska försöka slippa upp från den här svackan och på fredagen har jag nästa träning om inte heppan haltar.
-
Det här blev ju ett lite hästigt inlägg, men det får duga! :) Nu ska jag ut på länk och sen ska jag och sova så tidigt som möjligt.
Hösten -09
Sommaren -09
Komsi, komsi våren!

RSS 2.0