NY BLOGG

NU FAN BLIR DET DEVOTE! Min nya blogg är klar TADATTADATTADAAAAAAAAAAAAAAAAH! Skicka gärna en kommentar vad ni tycker om designen!
-*-*-*-*-*-*-*-*-*
http://aino.devote.se/ http://aino.devote.se/ http://aino.devote.se/ http://aino.devote.se/ http://aino.devote.se/
-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Börjar blogga på denna ↑ blogg i morgon, nu ska jag sova!

3/4 kladdkaka och film

Hejsan sötnosar! Min uppdatering har verkligen varit helt jätteskit idag, men jag tänkte att jag ska göra något annat idag. Hos Fejo så åt jag upp säkert 3/4 av kladdkakan eftersom Fejo åt så lite och ingen annan i familjen ville ha. Hej kaloribomb.
Har också fixat en blogg på devote nu, men har inte gjort designen klart eller något, så jag börjar blogga där inom en vecka typ!
Hos Fejo såg vi på filmen Water for Elephants. Jag har länge viljat se den, men jag hörde av någon att den var dålig och sen har jag glömt bort hela saken. Men O-M-G vad den var bra! En riktig sådan film som jag älskar! Lätt att förstå och ändå händelserik och bra slut och bra handling och ah! Den var så jävla bra. Rekommenderar den till alla som vill se på något som man inte behöver tänka så mycket på men som ändå har mer fart i sig än typ Mean Girls.
Nu sticker jag iväg på länk, så jag får lite frisk luft idag och sedan går jag och lägger mig. I morgon blir det tidig väckning igen, så måste sova någon gång!
Pusshej, och förlåt igen för uppdateringen. Men ibland måste man chilla lite mer med den!

Hos finaste

Jobbade till halv 4 och direkt efter det körde jag till Fejohoney! Nu har jag ätit redan två gånger och just nu håller vi på och bakar kladdkaka. Haha, går bra det här med beachkroppen. Nånej, men någon gång (hela tiden) måste man unna sig något gott!
+
Vi just nu :)

Astaggade?!

Gud, jag och Addi goes heeeeelt crazy! Alltså det är ju helt hemskt, sista delen av Harry Potter ever! Vi kommer aldrig mer se några nya. Herregud. Vi två kommer sitta och storgråta i bion!
Jag är faktiskt redan klar med kläderna, håret och sminkningen! Är riktigt förvånad själv, brukar vara klar så att jag måste rusa ut genom dörren och in i bilen, men nu är jag klar en halv timme tidigare! Duktiga jag. Det blev inget extra, ganska lätt sådär, tänkte att ingen ser mig ändå i biomörkret så orkar inte komma på något jättesupersnyggt att sätta på mig. Så slutresultatet blev väl...sådär. Det duger! :)

Picspicspicspicspicspics

Här är några bilder från lördagen, tagna med iPhonen:
FEJO ♥♥ och SONJA ♥ chillar hos Fejos släkting där vi bjöds på dricka och massor av skratt!
ALICIA ♥ är glad när vi har fest hos Mange!
ADDI börjar bli lite trött hos Mange. Klockan var väl något mellan 3-7, haha! :D

Satans humör

Alltså jag tror inte att någon har lika hemskt humör som jag! Först kan jag vara glad och lycklig och nästa sekund skriker jag och nästa börjar jag gråta och så är jag glad igen en stund. Fyfan. Det går som en jävla berg- och dalbana. Och jag kan inte göra ett ända skit. Bara sitta och känna hur jag helt tappar kontrollen hela jävla tiden.
Kul!

Idag och i morgon

Regnet slutade passligt till vår hoppträning och började igen när vi började köra hemåt. Så tur med vädret hade vi iaf! Träningen gick helt okej. Är inte så nöjd eftersom jag ännu inte kan lita 100 % på hästen (eftersom han lätt vägrar i sådant fall), men jag var helr nöjd med min ridning och det gick bra.
I morgon blir det tidig väckning! Vi tänkte börja jobba redan vid 8 så att vi får lite money money money. Så det blir väckning klockan 7. Efter jobbet (slutar säkert halv 3 eftersom vi måste ta bussen) åker jag till stallet och på natten blir det världspremiär! Helt amazing att vi på lilla kimitoön får se Harry Potter och dödsrelikerna del 2 samtidigt som alla andra stora ställen! Den börjar vid midnatt så det blir verkligen inte mycket sömn på natten till nästa jobbdag. Nåja, det får man bara ta.
Så, i morgon hinner jag knappast blogga så mycket. Skulle vara bra att ha bloggen på devote vid sådana här tillfällen, men får väl ta och fixa det i närmaste framtiden!
Pusshej, älskar er alla!

Alltså jag blir så trött!

På Hugo Rosas och Paow! De är världens gulligaste par, men om de en gång gjort slut och skriver på sina bloggar att de inte ska bli tillsammans mer, så borde de ju hålla sig vid det. Man blir riktigt slut i huvudet av att aldrig veta om de är tillsammans eller inte, håller ni med mig?

Tackar!

Tack för kommentarerna!
Sussu: jag tror jag byter bakgrundsfärg nog till något liknande som du menade.. Måste bara ha syster till hjälp! ^^

Regn......

Fan, nu har det börjat regna! Nåja, vi hoppas det går över snart! Idag var jag på jobbet ända till fyra och sen körde jag hem. Tur att det inte regnade då ändå.
Nu ska jag fortsätta kolla på Harry Potter och i kväll blir det hoppträning, kul kul! (Om inte det regnar, då blir det mindre kul..)
Slö egobild:

Kommentera vad ni tycker!

Nu vill jag att ni alla kommenterar hit något vad ni tycker om med min blogg? Tycker ni att jag skriver bra? Vad vill ni ändra på? Vad tycker ni jag ska skriva om? Hurdana inlägg vill ni ha mer av? Ja, säg allting, positivt och negativt, vad ni tycker om min blogg! :)
Själv har jag funderat på att byta till devote för då skulle jag kunna uppdatera från iPhonen, och ni skulle få mer inlägg. Vill ni att jag har mer korta inlägg på dagen när jag är borta eller så som jag skriver nu: några längre på kvällen? Hur vill ni ha det? Jag har ingen annan orsak att byta till devote än att ni ska få läsa en så bra blogg som möjligt. Så därför behöver jag veta! :) Sen skulle det också vara roligt att veta om devote är lika bra som blogg.se? Vad tycker ni?
Ni är bäst! ♥

Justin Bieber väcker känslor

Alltså jag förstår inte hur många säger att de hatar Justin Bieber?! Han är som vem som helst annan. Jag tycker att hans sånger är bra och att han sjunger jättebra, men jag är annars inte något extrastort fan av honom. Han har sluppit så jävla långt för att vara så ung! Tänk att han har släppt en egen film. Helt amazing!
Men titta nu på denna söta tjej! Stackarn, riktigt krossad, och hon är tre år! Naaw, så sött! :)
Tänk han är bara 16 år och han har redan fått sjunga tillsammans med Chris Brown!? Hur snyggt är inte det då? Dessutom en riktigt bra låt som jag gillar massor! ↓
*GO BIEBER!*


Harry Potter

Nu ska jag kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 1! Sitter bänkad framför datorn med choklad. Nu ska vi se om jag vågar titta på den ensam, haha!

I love my life!

Altså gud! Jag älskar mitt liv just nu! Jag älskar min blogg! Jag älskar alla mina läsaren som orkar läsa den! Jag älskar mina amazing vänner! Jag älskar min fina familj! Jag älskar min så otroligt vackra syster! Jag älskar min häst! Jag älskar sommaren! Jag älskar tanken att snart sitta på Albufeiras strand igen! I Albufeiras barer! Jag älskar älskar älskar älskar mitt liv! Sådant här skulle det kunna vara varje dag, varje vecka, HELA TIDEN! Jag har flera gånger det här året sagt att 2011 kommer bli det bästa året jag levt! 2011 är mitt år! Allt bara fungerar, allt är perfekt! Hela mitt liv är helt perfekt nu! Jag är så jävla glaaaad! Haha, okej nu ska jag lugna ner mig.. MEN PÅ RIKTIGT MITT LIV ÄR SÅ JÄVLA PERFEKT NU! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ni är bäst! Kom ihåg det. Det är bara du själv som kan göra ditt liv perfekt! Om något är jobbigt, då fan ändrar du på saken och ler istället! Tänk på allt bra du har istället för allt det dåliga. Tänk på att du kanske har en hund som tröstar dig? En fin familj? Tak över huvudet? Mat så du inte behöver gå hungrig?
Du är ditt livs huvudperson! Med ett leende kan du börja må bättre, så nu ska alla börja le och tänka att just du själv är bäst!

Yeah so we losing control

Miss Portugal! All people just dancing like crazy. You could take whoever and just dance with him, and then next one, and next. Haha! Standing on the chairs, standing on the bar. No matter day or night I'm shining. Bitch I'm a star.


Ehheeeh!

Ok, just a month left and then it's gonna be fucking crazyyyyyy!

Fest hos Mange!

Har hunnit med massor igår kväll-natt-morgon! Först gick bara jag och Addi till restaurangen för att Ellen var för trött för att komma med. Vi skulle ringa till henne när vi var klara. Nå, när vi äntligen fått mat (det var en timmes pizzakö..) ringde vi till Ellen och hon sa att hon skulle börja fixa sig i ordning. Ja, så kom hon aldrig. Hon ringde och bara...dissade oss! :( Nånej, men hon var jättetrött och hon brukar aldrig tycka om något sådant där man umgås bara med massor med människor.
Men vi gick nog mest runt där och pratade med människor och sen 2-3 tiden gick vi igen till killen som vi var hos på fredag. Där chillade vi med kanske 10-20 andra, åt kebabkött (hehheeeeeeh!!), godis (hehhehheehh!!) och såg på massa randomklipp från youtube. Klockan blev 4, 5, 6 och 7-tiden började jag och Addi fundera att ska vi alls sova den här natten. Så vi sprang runt i huset och sökte efter en ledig säng. Till slut hittade vi då en säng och gick och lade oss. Vi sov till ungefär 9 och när vi vaknade sov typ alla andra utan "Kvällens sötaste par" (=se några inlägg neråt, haha!) som tog vår säng när vi gick iväg. Sen traskade vi iväg till Ellen som hade börjat fundera lite var vi höll hus. Vi hade sagt att vi skulle komma dit och sova, men det blev som det blev. Så jag sov hos Ellen en timme till och Addi-stackaren hamnade på jobb.
Idag ska jag då chilla mest hela dagen, gå och rida och titta på Harry Potter 7:ans första del. Haha, jag har ännu inte sett den (!!) och vi ska gå och titta på andra delen när den har världspremiär på tisdag, så bäst man ser den före det.

Yeah yeah yeah

Nu har jag fixat ny design och header. Sådär enkelt men i like it! Tummen upp i ÅU för en snäll syster som hjälpte en hjärndöd gamling med tekniken!

You've got my mind spinning like crazy

Fejo skickade på dagen att hon har sett en snygg kille! Hon jobbar i en butik så hon ser mycket människor. Omg, en snygg kille i Dalsbruk?!! Haha, nu skämtar jag. Finns ju några. En. Okej, ingen. Men det skiter vi i! I kväll kommer det komma lite mer människor och hoppas hit kommer några snygga också. Haha, nej nu slutar jag!
Japp, ska nog börja släpa mig mot duschen snart. Sen blir det att åka till Ellen och fixa resten (igen). Och gå till restaurangen och käka. Efter det kan man titta lite om det händer något ute. :)
Randombild. Osminkad. Ahh, så söt.

nionde juli tjugohundraelva

Gårdagen gick helt bra! Tyckte iaf att det var riktigt kul i slutet. Först stack jag då till Ellen för att fixa mig klar. Sen gick jag, Ellen och Addi ner till byn och till parken. Vi chillade mest hela kvällen antingen i parken eller på jazzgatan. Hittade nog inte några extrasnygga killar att spana på, haha! Ungefär lite efter midnatt gick vi till en kille som bor i närheten och chillade där medan killarna spelade ölspelet. Sen gick vi till Ellen och sov.
Vaknade lite hela tiden, när Ellen for på jobb och när Addi for. Ellen for vid åtta kanske? Och Addi vid tio. Själv låg jag kvar och sov ända till tolv! Skönt var det iaf. Och nu har jag då kommit hem och just ätit frukost.
Japp, ganska chill kväll. Hände inte så mycket. Men hoppas det kommer mer människor dit tills idag! Vi får väl se. Idag ska jag nu åka till stallet och rida, sen ska jag kanske och äta till en restaurang. Är inte så säker, men Ellen och Addi ska så kanske jag hänger på. Vet bara inte hur jag ska hinna. Har ingen aning om vad jag ska ha för kläder..? Ja, och sedan blir det byn på kvällen.
Lite bilder från igår:
Kolla in denna killes ögon! På två bilder lyser de! Han måste vara en demon... :oo (Addi och Ellen ↑ ((iaf Ellen)) var lite töntiga så de ville inte komma med på bild, men Amanda ↓ är så söt på bilden att hon måste få vara med i bloggen)
Mysigt :)
Addi var så söt på denna bild att hon måste få vara med! :) (Ellen är ännu också töntig :))
Kvällen sötaste par!
Killarna blev "lite" fulla av ölspelet och Affe fick vackra röda märken. (Kolla handmärket på hans rygg)! Men han var bara lycklig och skrattade och sa: "Det är lugnt!". När man såg på hans mage kan man säga att det var allt annat än lugnt..
Addi ↑↑↑, Ellen ↑↑ och jag ↑ på väg hem till Ellens lägenhet. Snygg bild?

Baltic Jazz

Nu har jag varit i stallet och kom just ut ur duschen. Satte i en färghårinpackning, nu fan ska jag ha tillbaka min röda färg! Det har blekts massor av solen. Nåja, men nu måste jag börja fixa mig lite. Tror jag fixar resten hos Ellen.
Idag hinner jag knappast uppdatera något mer. Nu ska det bli jazzfest! Haha, vad ska man kalla det? Nåja, alla ungdomarna far och super till parken. Ska inte dricka något extramycket, så jag far och skrattar åt dem! Hehe!
Men pusshej, ha en superbra fredag! Och kom ihåg och rösta vilken header jag ska ha. Vill helst ha mer än en röst, annars blir det ganska lätt val. ;)

Till stallet

Åh! Härligt väder ute! Är superdupermegajätteglaaad nu! Sov till kvart före ett och ska snart börja starta iväg till stallet. Hoppas på en lyckad dag och kväll med de bästa!
Vi ses, puss ♥

Det här är jag för bra på:

Ibland (okej alltid) säger jag ut typ allting som jag tänker. Jag tänker inte ens på att hur det låter eller om jag kan eller får säga så. Jag bara säger. Förstår inte alltid hur mina vänner orkar med mig. Måste vara otroligt jobbigt när jag skriker ut något. Det är lite jobbigt för mig också då när jag säger något som inte alls passar in eller som bara låter dumt i det sammanhanget. Haha, men sådan är jag! ^^
Som t.ex. när jag var och red med en kompis som är ganska mycket yngre än mig, så var hennes mamma där. Jag frågade lite om kompisen hade varit ensam ute i terrängen och så säger hennes mamma att hon hade varit med en gång springande brevid ponnyn. Mamman: Jag fick ju iaf motion om någon! Jag: Det är ju huvudsaken.
Altså vafan? Haha, mamman är absolut inte fet eller något. Det bara blev så. Hehe, nu vet ni lite om hurdan jag brukar vara, så om jag säger ut något helt konstigt (ibland sårande, och det kan jag lova att är skitjobbigt!) så fundera inte, jag bara är sådan! :)

Hmm?

Vilken ska jag välja? Headern som Fejo fixade till mig är superdupersnygg och sådär söt, men när jag tänkte på att jag vill ha en ny header så tänkte jag på något sådär enkelt. Så idag mixtrade jag lite och fick fram en bild. Men nu har jag absolut ingen aning om vilken jag ska välja!?
Så nu snälla snälla hjälp mig!
1)
2)

Nyduschad

Nu sitter jag nyduschad här och surfar lite på nätet. Träningen gick nog helt bra! I måndag har vi ännu en lätt träning så jag känner mig helt säker på veckoslutet. Det var faktiskt inte så farligt varmt, eller jo, skitvarmt var det ju i luften men jag tror jag har blivit lite van för det blev inte sådär supertungt att andas, ni vet? Jag är så jätteglad att det är varmt och soligt väder! Altså det är det bästa jag vet!
Gud vad skönt, i morgon behöver man inte vakna på jobb, vi har ledigt. Jag kommer sova superduper länge! Sen kör jag iväg till stallet någon gång på dagen och sen blir det Baltic jazz, haha!
Skulle sååå gärna vilja gå till stranden i morgon med vännerna, men alla andra jobbar. :( Skulle vilja ta massor med supersnygga somriga foton... men nej. Nåja, jag får vara glad att de slipper ut på kvällen iaf! Fast Fejo slutar först 19 men får väl vänta bara då. :)
Randombild, blir väl godnatt så småningom! Älskar er alla! ♥

My everyday to-do-list:


Små änglar i vita plastaskar... tänkte på dig direkt

Grattis! Idag skulle du fyllt 17 år på jorden. Det är din första födelsedag i himlen. Eller var du nu är. Kanske det finns en bättre plats än himlen? Jag tror i alla fall att du är på den allra bästa platsen. Du förtjänade inget annat än det bästa. Mina vänner ska idag gå och tända ljus på din grav. Jag tror att det kommer bli massor av ljus. Jag hinner inte åka dit idag, men tände just ett ljus för dig. Alla saknar dig!


7.7.2011

Ursäkta för dålig uppdatering! Igår var jag då först på jobb och sen körde jag till stallet. Vid halv sju-tiden körde jag till restaurangen där vi skulle träffas. Vi hade jättemysigt och pratade massor. Sen skulle vi bli på byn men det hände absolut inget (vilket inte förvånar ett dugg) så vi for till Ellens lägenhet och chillade och pratade där ända till halv 12. Tiden gick så jättesnabbt! Sen kom jag då hem och gick direkt och lade mig.
Idag blev det först jobb och sen körde vi hem och sprang direkt till stranden eftersom det är så fint väder! Och nu har jag varit på länk också och sitter i solen igen. Klockan åtta blir det hoppträning. Hoppas verkligen det går bra, för nästa veckoslut är det Jumping Kemiö som gäller!
Strandbilder från idag:
Fina syster på vårt camping-område. :)

Länk

Sticker iväg på en kort länk nu med syster. Hörs när jag kommer tillbaka!

--> restaurang

Nu sticker jag iväg på middag med tjejerna! Ursäkta för dålig uppdatering, har haft fullt upp idag igen.. :(
Outfit:
Pusshej!

Ny header

Nu har Fejo-honey fixat en ny header till mig! Tusentack fina du! Vet inte hur länge jag kommer ha denna, men vad tycker ni? Hiss eller diss? :)

Amen ååh

Brukar ni också alltid titta om tårtbiten hålls "rätt väg", när ni sätter den på tallriken? Om den hålls rätt väg blir man gift, om den faller på sida blir man inte gift. Haha lite töntigt. Men kolla här då?! Vad händer till mig? Hela biten vände sig upp och ner! :( Blir väl olycka resten av mitt liv då...?

Picnik

Ahh, jag är faktiskt lite stolt nu! Första gången jag redigerade en bild. Jag bara: nu måste jag hitta på något bra till bloggen, klickade mig fram till picnik (som jag sett att Fejo har använt) och det var ju faktiskt skitlätt! Haha, det blev ju inte något avancerat, men jag klarade faktiskt av det.
Idag jobbade jag till halv tre, sen åkte jag skoter hem, med syster bake på skotern. Haha, vi hade värsta feelingen där när vi båda hörde på musik och skotern kämpade just och just 40 km/h upp för backarna! Stackars lilla skoter. Aja, men sen kom Fejo hit nästan direkt och vi åkte till byn för att köpa jordgubbar och ärter. Vi satte oss på ett berg nära en sjö och mumsade i oss medan vi tog igen all gossip som vi hade missat, hon från Portugal och jag från Kimitoön. Riktigt mysigt var det!
Sen åkte jag till stallet där vi red ut med en kompis. Första gången vi red ut tillsammans och det fungerade jättebra, inga problem alls!

Worst part is over, signs will show you when you're through


The only thing i see is beautiful people

Störande när det var helt jättedåligt väder idag. Eller okej inte jättedåligt men solen visade sig inte en ända gång på hela dagen. Vi hoppas på bättre väder tills i morgon! Och i morgon ska jag träffa min fina Fejobabe! Vi träffas bara vi två, för restaurangbesöket blev flyttat till onsdagen. Men det skulle vara roligt att åka till stranden i morgon och ta massor med somriga bilder. Nåmen det kommer ändå bli jättebäst att se henne, vad som än vi gör! Vi har massor att prata om när jag varit i Portugal och hon sprungit runt Kimitoön.
På fredag-söndag kommer det att bli jazzfestival, haha. Men varje år ordnas det i lilla Dalsbruk en jazzfestival eller vadfandetnuheter. Hit kommer massor med 50+ för att höra på jazzmusik, massor med 20+ för att dricka på baren och hoppas massor med ungdomar för att supa. Altså det där med att supa så hoppas jag såklart inte på, men hoppas hit kommer massor med ungdomar! Kommer tillbringa helgen med bästa Fejo, Ellen och Addi. Och hoppas med nya människor som vi träffar, men man kan ju aldrig veta. Vem skulle nu vilja komma hit, haha?
Så i morgon blir det kanske inte världens bästa uppdatering. :/ Först alltså jobb från halv 9 till ungefär 15-16, sen träffa Fejo och sen ut på ridtur med en kompis, hoppas jag! Pusshej, vi ses!

Keep your head up high

Har varit på jobb nu och kom hem vid halv fyra. På morgonen gav jag min present till syster. Hon fick ett kort var jag lovade att bjuda på en bio när och var hon vill. Jag tror nog det var en helt okej present, blev lite hastigt sådär bara. Nu är hon med sina kompisar och äter på restaurang och jag ska sticka iväg till stallet. På kvällen får vi väl kaka! :D I morgon ska jag på restaurang och fira Fejo med bästa flickorna. Kommer bli jättekul! Som alltid när det är vi fyra. Det kan inte bli annat än roligt! Bara vi liksom sitter någonstans så är det ändå roligt för jag njuter så av ert sällskap. Ni är helt klart bäst!
Det här kortet fixade jag ihop igår till syster:

Amerikas självständighetsdag

4:e juli är Amerikas självständighetsdag, så grattis alla amerikaner. Och grattis finaste syster som fyller 15, bästis som fyller 17 och mamma som har namnsdag!
Irina.
Du är det viktigaste i mitt liv. Vi har alltid varit bra vänner fast vi är systrar. Du är så vacker, så snäll, helt klart bäst! Skulle inte kunna leva utan dig. Du betyder så jävla mycket och jag vill att vi alltid ska ha bra kontakt. Vi kan prata om allt och det är till dig jag kan berätta vad som helst. Älskar dig så otroligt mycket!

Läs hennes blogg hääääääär!
-
Fejo.
Först var vi bara kompisar. Vi kände knappt varandra. Sen började vi gymnasiet. Vi började om. Vi klickade direkt. Som två pusselbitar som äntligen hittat varandra. Med dig känner jag mig så lugn, så naturlig. Vi behöver aldrig fejka något för varandra. Du är så snygg och jag kan alltid lita på dig. Älskar dig mer än ord kan beskriva!

Läs hennes blogg häääääär!

Ahh äntligen!

Nu har jag kommit på vad jag ska ge till syster! Men ska inte säga det här, ni får kanske veta det i morgon efter jag gett det till henne. ;)
Nåmen här får ni några bra sånger som dunkades på Portugals musikkanaler:

Hostahosta

Usch. Jag hostar hela tiden och måste snyta mig. Min snuva började i Portugal och alla på ridlägret har hamnat höra på mig när jag hostat så jag nästan spytt hela lägret. Altså jag förstår inte varför det inte går om!? Jättestörande.
Jag ska nog börja starta till stallet just. Har inte ännu heller kommit på vad jag ska ge till Irina och Fejo. Men kanske jag hittar på något. Shit, vilken dålig och tråkig uppdatering det var idag. Men ni får faktiskt räkna med att jag är lite sjuk och orkar just och just röra mig bort från sängen. :(

3.7.2011

Omg, i morgon fyller min lillasyster år! Och jag måste hitta på något att ge till henne.. Och så kommer Addi och påminner mig om att Fejo också har födelsedag i morgon. Det här kommer inte sluta bra!
Aja, men idag vaknade jag då vid halv två och har just ätit frukost. Funderar på när det är bäst att jag åker till stallet, men kanske det är lite mer motiverande att rida på kvällen när det inte är lika varmt som nu. Men nu ska jag nog fundera vidare på morgondagens festligheter! :)

Bang boom boom

Någon annan som vill byta kropp med Alexandra Burke? Daaaaaamn vilka kurvor!
Och med detta inlägg säger jag god natt till er alla!

Filth and Wisdom

Har kollat lite slött på en film som kom på TVn. Den hette Filth and Wisdom. Först förstod jag inget av den. Den var jättemycket fram och tillbaka och hit och dit. Men sen tillslut var den nog helt bra.
Nu har jag fixat massor med musik till datorn. Ska nog börja sova snart och sova länge!

Äntligen hemma!

Känns faktiskt helt skönt att jag nu har pustat ut en dag hemma, utan att ha behövt göra något! Altså, nu har jag kommit hem från att ha varit två veckor i Portugal och en vecka på Åland.
Vi startade mot flygfältet på natten mellan 12:e och 13:e juni. Elin, som skriver den här bloggen, fick åka med och herregud! Jag har inte skrattat på länge två veckor i rad. Det kändes så naturligt att vara med henne och syster. På dagarna solade vi och på nätterna festade vi. Vi var ute två veckor i rad så man var lite sliten när man kom tillbaka till Finland. Gud vad många fina människor vi träffade! Jag festade med tre italienare säkert fem nätter när Irina och Elin sprang runt någon annanstans och två portugiser festade vi också med. Vi blev jättebra vänner med alla fem och nu saknar jag dem massor! Italienarna kommer jag ju kanske aldrig mer att träffa (om inte vi åker till Torino) och Bruno och Nelson (portugiserna) bor inte i Albufeira, de bara jobbar där över sommaren. Men kanske jag ser de två i augusti när vi åker dit! Hoppas!
Vi var och storshoppade två dagar, men jag köpte nog mest festkläder som jag lämnade dit, så inga bilder på dem, tyvärr. Jag tog inga bilder själv med någon kamera, och Irina och Elin har inte satt upp några bilder på nätet än. Så jag försöker få bilder hit när min syster kommer från sin fotbollsturnering uppe i Vasa.
Vi lämnade fina Portugal på lördagen den 25:e. Vi kom hem typ vid åtta på kvällen och då skulle vi hämta Aatu med trailer från betet och packa allt klart. Lägret var jättebra och jag lärde mig mycket! Jag träffade massor med nya trevliga människor. Jag tog inga bilder där heller, haha, jag är kanske inte en så bra bloggare after all.
Men idag kom vi med fredag-lördag nattbåten och var hemma vid nio på morgonen. Efter det sov jag en stund och sen har jag bara chillat hela dagen. Hörs snyggingar!

RSS 2.0