Och sen får ni ju också se ut såhär, om möjligt:

Kellan Lutz
Enrique Iglesias
David Villa
Channing Tatum
Zac Efron
Chad Michael Murray
Somebody random :)
Leandro Okabe
Cristiano Ronaldo
Jensen Ackles
Omnomnomnomnomnomnom ♥

Snälla

Klä er såhär, killar:
Baseball jacka
Vit t-skjorta
Chinos
Converse
ELLER:
Solglasögon
Läderrock
Vit ärmlös (haha, ingen cp-text, tack!)
Jeans
Lacoste skor
Istället för era vanliga kläder:
SWEET...
(alla bilder från google)

Lista kopierad av Egoina

När vaknade du imorse?
8.20, sovmorgon, aah!

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Typ att jag måste komma ihåg att ringa till tränaren.

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Tränaren, hon sa att vi inte kunde ha träning idag när manegen var fullbokad.

 

Vilket humör är du på?
Helt bra, väntar på fredagens tävling!

 

Vad har du på dig just nu?

Min onepiece och yllesockor :)


Har du ont någonstans?

Nåja, lite överallt, som vanligt. Men det är typ träningsvärk... ;)

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Choklad, det är jag väl alltid?

 

Hur mycket var din senaste lön på?

Ööh, vet inte. Det var i sommar så.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Typ böcker till skolan. Eller när jag laddade busskortet. Verkligen spännande!

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

Facebook...

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

Chilla en stund och titta på Desperate Housewives. Borde läsa lite fysik också.

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?

Eddy Wata-I Like The Way

 

Varför ska man läsa din blogg?
För att... Jag vet int. Typ den är helt klart bäst! :D

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

Var i Paris, kommer inte ihåg vad jag gjorde.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Neeh

 

När fotade något senast, och vad?

Typ eiffeltornet med telefonen

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Nepp

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

Lufteeeeen

 

Vad tror du att klockan är?

Öh, 19.24, för att vara exakt

 

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Typ gud, att har någon månne någon gång tänkt på mig? :)


J'aime Paris! ♥

Paris var verkligen en jättevacker stad! Och massor med människor överallt. Alla människor var helt perfekta, smala, vackra och kläderna var bara av senaste modet. Småbarnen var pyntade med fina, dyra kläder, alltid rena och betedde sig snällt och artigt mot alla. :) Det var lite kallare än vad jag hade tänkt men nog betydligt varmare än här mitt i istiden!
På söndagen hade vi en lite chilldag. Vi var till et museum och gick omkring lite. På måndagen åkte vi tunnelbana till eiffeltornet. Gud vad det var stort, riktigt imponerande! Vi åkte hiss till andra våningen och därifrån var utsikten jättefin över staden. Sen åkte vi tunnelbana till Champs Elysées och triumfbågen. Jag köpte två stora skjortor, en vit, en leopardfärgad och ett par längre strumpor. Jag måste ta foton på kläderna så får ni se. :)
På onsdagen vaknade vi tidigt och åkte till Louvren. Mona Lisa är nog lite överskattad. Jag tyckte inte att hon var något extra. Men såklart var det ju ganska spännande när tavlan är så känd över hela världen. Senare när vi gått igenom hela (eller kanske en femtedel) det gigantiska muséet gick vi igen en stund på Champs Elysées och jag köpte ett par skor. Ett par blåa lacoste tygskor, helt söta. På torsdagen åkte vi till någon äcklig tunnel under jorden. Det var helt mörkt där och där var massormassormassor av skelett och dödsskallar! Dit hade begravts typ 6 miljoner människor. Jag tror nog inte att jag aldrig mer går ner i någon sådan! Man vande sig ju lätt vid att döda människor låg och såg på man, men det var nog inte en så mysig feeling och jag var rejält yr när jag äntligen slapp upp därifrån. Vi åkte till ett shoppingcenter där jag köpte hårfärg och sen färgade jag håret. Det blev nog inte något extra, lite rödare och glansigare än annars. På kvällen gick jag och syster till samma center. Massor med människor överallt, men de ända som kom och pratade med oss var ett gäng killar, som inte såg så snygga ut, så inte något extra med det.
På fredagen åkte vi för att se Moulin Rouge utifrån. Helt nice nog! På kvällen gick vi omkring på Champs Elysées och också i vår stadsdel, men syster blev så snabbt trött (hon var sjuk) att vi åkte tillbaka till hotellet typ halv 1-tiden. Och gud vad mycket människor där var ute! Typ hela finlands befolkning i en stadsdel! ;) Aja, men efter att vi åkt till hotellet ville jag ännu gå och se om jag skulle hitta några roliga människor, så jag gick ut en sväng. Men, jag orkade inte gå ända ner till Seine (floden som rinner genom Paris) och jag vågade inte fråga om jag fick vara med på en hemmafest som de hade där nära, så jag gick tillbaka igen.
Bilder i random ordning från Paris:
Skorna som jag köpte :)
Lilla Mona Lisa..
Mysigt

Hemma igen!

Orkar inte blogga ordentligt idag. Har rest hela dagen och tänkte chilla en stund och sen gå och sova. I morgon borde jag blogga med bilder och berätta om allt vi gjort!
Puss godnatt!

Paris i morgon! :)

Idag har jag, Addi och Fejo varit till Ellen och haft värsta filmkvällen! Vi såg tre filmer på fem timmar, ganska bra? ;) Det var jättekul! Jag åt massor! Först pizza, sen godis, kex, popcorn. Hahah, nåja, jag får kanske minska på skräpätandet när jag kommer tillbaka efter sportlovet! :D Mysigt var det iaf, det här måste göras om tjejer!
Ellen, jag och Addi på klassresa på nian. Diggar bilden! Ser heeeelt ut som våra vardagsposer. ;) ♥
Jag och Fejo på någon fysiktimme i våra onepiecen! :D Fejo är bara för gorgeous! ♥
I morgon klockan halv tio åker vi mot Helsingfors. Därifrån tar vi ett flyg mot Paris! Blir verkligen skönt att koppla av! :D Så, det här är sista inlägget jag skriver. Jag skriver igen sen när vi kommer tillbaka, alltså nästa vecka lördag, bloggar säkert på söndag.
Har packat nästan klart nu och fått syster att skära ner lite på sin packning. Hon hade nämligen tänkt ta med hela sin garderob! Aja, älskar henne ändå! :) ♥
Så, hejdå alla! Ha ett bra sportlov och vi ses igen när jag kommit hem!

Det finns 6 677 563 921 människor i världen och jag vill ha just dig!

Hejs alla fina människor! :)
Läste just världens finaste blogginlägg av ELLEN, scrolla ner till rubriken: Berättelse från min ungdom och hjälp till unga tjejer! Hon skriver exakt om hur jag kände mig, och känner mig faktiskt lite idag med. Hon skriver ju mest till tjejer i högstadieålder, men alla kan nog läsa det! Känner mig ännu jätteoutvecklad när jag ser på andra tjejers vackra kurviga kroppar. Men, jag utvecklas väl någongång jag med. Eller så blir jag så här resten av mitt liv. Nåh, får väl operera mig då, då.
Ja, i morgon borde jag hinna på träning och på filmkväll! Och jag kan inte bli hur sent som helst på filmkväll för i morgon åker vi till Paris! ♥ Och nu borde jag egentligen packa. Har inte börjat ännu, men jag hinner nog. ;) Så, i morgon blir det inte så mycket uppdatering, försöker nog hinna skriva ett någon gång. Sen blir det en vecka utan inlägg när jag chillar i France!
Gud, vad stressigt det kommer bli i morgon! Mina vänner vill att jag ska komma så tidigt som möjligt till dem (blev faktiskt förvånad? Varför har ja så jäkla dåligt självförtroende?) men jag vill ju hinna på träning också. Dessutom vet jag inte vilken tid jag slutar skolan i morgon. :F Om jag slutar typ 1-2-tiden så hinner jag rida före den andra gruppen ska ha träning. Om skolan slutar senare så börjar min träning först halv 6 och då hinner jag till filmkvällen först halv 9-tiden. Fan.
Måste varje dag tänka på: skolan, vännerna, hästen. Om jag pluggar mycket idag hinner jag rida då extramycket i morgon? Om jag skippar läxorna så hinner jag både rida och vara med vännerna idag. Men hur fan ska jag göra idag?! Har prov i morgon, min vän vill att jag ska träffa henne idag, och jag måste rida hästen idag också. Fan, får först rida, sen hoppas jag att jag kan plugga med min vän till provet. Är inte alla nöjda nu? Fick jättedåligt i det här provet. Varför? Jag borde ju ha läst bättre på det! Okej, den här gången läser jag massor, umgås med mina vänner och rider före alltsammans. Bra! Pluggar mitt på natten. Gud, jag är så jävla trött! Jag vet att det stod något om inlärningssätt där på en blå sida, bredvid bilden med hunden. Det stod..... Vad fan stod det där?! Äh, shit, orkar inte bry mig. Tittar på klockan. På pappret. På människorna bredvid. Försöker kika på min väns svar som sitter bredvid. Ser inte mycket, allt blandar ihop sig och kan inte riskera att läraren märker något. Shit! En halv timme kvar och jag har största delen av frågorna kvar! Skriver något helt osammanhängande och lämnar upp. Snabbt ut. Tänk inte på det mer. Får ut provet. Fan! Slutar 4 idag. Hinner jag månne med bussen hem efter ridningen eller måste jag vänta att mamma slutar och slipper hem först 7-tiden? Jag har prov i morgon igen, men jag kan nog det mesta. Hoppas jag.
Åh, skönt att slippa utomlands och inte behöva tänka på något av det här i en vecka! :) Sen blir det fullt resten av våren. Alla tävlingar börjar ju också! Men, jag klarar det, jag har gjort det hittills också! Nu måste jag packa!!

Imorgon

I morgon ska jag efter skolan till min tränare och fixa en tävlingskalender till mig och hästen. :) Så jag hinner inte blogga något extra. Ni får försöka klara er! :(
Bilder på mig och finaste Aatu. 30.1.2011, hoppade 75 cm, och blev 3:e!! :D
Btw, han har sitt swarovskikristall pannband på! ;)
-
Coz I can’t get enough, I can’t get enough
I cant stay on the ground (woah)
I cant get enough, I can’t get enough
This is taking me now
Its taking me higher, higher
Higher off the ground ♥
-
SSÅÅNNGG!!

Kalltkallt

Hela tiden iskallt! Hatar verkligen det! Kan det inte bli vår snart? Längtar verkligen. Tur att på lördag åker vi till Paris. Okej, där är ju inte mycket varmare, men allt möjligt roligt man kan göra håller man nog varmare. :)
Men, jag vet inte alls vad jag ska skriva om! Vad vill ni läsa mer om?! Mode, hästar, mitt liv?? Snälla kommentera så jag vet lite mer vad ni vill läsa om! :)
????
????
????
????
????


Vändag 2011 ♥

Glad vändag alla! :)
Värsta iskallaste dagen! Det är ju typ -20 ute hela tiden, fy fan säger jag bara! Jag som trodde våren var på väg... Har inte firat vändag på något särskilt sätt. Hur firar ni vändag?
Mina finaste vänner:
Finaste Fejo! ♥
Du betyder så mycket! Vi har inte varit länge bra vänner, men jag tyckte att direkt vi började umgås mer, klickade vi. Du är så vacker bara som sådan, du måste förstå att du är världens vackraste. :) Jag har alltid så roligt med dig, skrattar tills jag gråter, du får mig att må bra. Du får mig att vilja leva, älskar dig! ♥
Alltid snälla Addi! ♥
Världens finaste människa! Du är som en stjärna som lyser upp min vardag. Vi är så likadana, om det är bara vi två så har vi alltid sjuka juttun. Vi failar alltid med något som vi båda vet att vi inte ska faila med! :D Vi började umgås nästan av misstag, men jag har aldrig gjort ett bättre misstag än att lära känna dig! Fortsätt med att vara den du är, du betyder så mycket! ♥
Enormt vackra Ellen! ♥
Dig har jag känt allra längst, du är som en del av mig. Vi är som systrar, vi kan börja bråka för minsta lilla sak, men vi reder nog ut allt ändå. :) Vi vet exakt hur vi ska vara med varandra, jag behöver inte vara någon annan än mig själv! Du har varit länge min bästa vän, och till mig kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! ♥
---
Jag har världens finaste vänner! Ibland förstår jag inte det, och försöker hitta andra. Men, va fan?! De finns ju alltid där för mig, de är alltid bäst, de förstår mig. Finare vänner kan jag inte hitta! Jag måste lära mig att älska det jag har och förstå att de här är mina vänner och de (hoppas jag) älskar mig som jag är! Ni är världens finaste, ska aldrig byta ut er eller glömma er! Ni är tatuerade i mitt hjärta! ♥
---
ÅRETS VÄNDAGSSÅNG!

Veckans drog!

Den här veckans drog har varit....CHOKLAD!
Fy fan, jag vet att jag inte borde äta så mycket, men ibland är man bara tvungen. Den här veckan har varit extra farlig för mina tänder och min hälsa. Nåja, det är ju gott iaf! :D
Omnomnomnom

Min helg

Igår vaknade jag halv nio för att hinna rida före vi startade mot Tammerfors halv 12. Hos vår kusin fixade jag mig snabbt och sen gick vi till fammo och faffa dit limousinen kom! :D Det var en liten once-in-a-lifetime-experience. Åkte lite runt med den. Sen åkte vi till en restaurang. De hade supergod mat där! Åt massor och trodde fler gånger att jag skulle spy när jag var så mätt.
Jag, min syster och kusin var på väg till en hemmafest efter det, men det blev ändrade planer och vi gick hem till henne och tittade på film.
Idag har jag då suttit halva dagen i bilen. Sen var jag och rida. Och nu har jag fixat faktiskt hälften av mina läxor! :D
Syster och kusin vid limousinen. Två av världens vackraste människor.

Aaaaw, älskar dig, anonym! :)

Så här står det i kommentaren, när det nu tydligen blev en minibild:
-
Anonym om Ge mig:
Snälla vän, vart har självförtroendet farit? Kan du inte tänka på det positiva istället. Ingen är som du och kommer aldrig att vara det heller. Du är speciell på ditt sätt. Och utseendet är inte det största här i världen. 
Le mot livet så ler livet mot dig! :)
IP: 88.115.130.176
.
Påriktigt! Jag har aldrig fått en finare kommentar! Gud, vad glad jag blev! Och jag vet, mitt självförtroende är helt i botten vissa dagar. Men ibland tycker jag faktiskt att okej, kanske jag ser helt bra ut ändå. Och min kära syster kom med en smart kommentar igår: Killar tycker inte om man bara klagar på sig själv. :)) Nu ska jag försöka skärpa mig! Tänker le mot livet som denna fina människa sa! :)


Friday in my ♥

Åh, skönt med fredag! Men det här veckoslutet blir det fullt upp och vakna tidigt, men skit samma bara man slipper skolan och läxorna. :)
Idag var jag direkt efter skolan på träning, som vanligt. Det gick faktiskt helt bra! Sen tänkte vi med flicksen att vi skulle till Ellen och ha tjejkväll, men såklart gick det inte! :( Aldrig. Nåja, så jag chillade framför datan en stund, och sen sprang jag i väg på länk. Sprang helt fullt, så om någon skulle ha sett mig skulle de ha trott jag var helt galen! :'D
I morgon måste jag vakna där vid halv nio så att jag hinner rida före vi ska i väg till Tammerfors. Där ska vi fira farfar som fyller 80! Vi ska åka limousin och äta på restaurang. Sen blir vi övernatt där hos vår kusin.
På söndagen borde vi åka hem ungefär mitt på dagen, så jag rider säkert på vägen hem. Så i morgon blir det nog ingen bloggning, på söndag kväll först.
Btw, tog riktigt outfit bild med iPhonen idag, men det går inte att blogga från den? Men Fejo sa att det går när man bloggar på devote. Så jag måste väl byta till det snart. Vad tycker ni bättre om? Blogg.se VS devote.se?



Ge mig

Paows kropp och utseende!
Jag vill inte längre se ut som en planka med överstora höfter, för stora fötter, för lång, äckligt hår, massor med finnar, jätteäcklig näsa och breda axlar. Jag ser ju ut som en man för fan!
Jag vill ha Paows världens vackraste kurvor, så fina hår, perfekta hy osv.
Kul det här.

Min iPhone får flytta!

Min finaste iPhone flytta från sin strumpa, där han levt nu i två dagar, till ett riktigt skal! Hur ska han nu klara sig?! Så mycket han måste tänka på: diska, tvätta byket, laga mat, städa. Nåja, nångång måste man förstå att han vill flytta, det är ju inte så värst bekvämt i strumpan.
Vitt och enkelt, but i like it!

Värsta träningsdagen

Hinner inte blogga något långt nu, men har haft värsta träningsdagen idag:
Gå med Fejo till gymmet. (1,5 km)
Gymma 1 h (?)
Cykla hem. (1,5 km)
Länkat med hunden. (1,5 km? eller något)
I morgon blir det väckning 10 över 6 för att hinna med skolbussen. Har 2 h håltimma, så det är ju skönt. Men, slutar först 20 före 4 eller 4. Så det skulle vara så mycket skönare om man hade slutat tidigare eller börjat senare i stället för att ha håltimmar. Aja, men jag får leva med det.
Efter skolan blir det ridning, som vanligt, och sen åker jag till en ungdomsgård för lågstadieelever för att hjälpa Fejo att hålla reda på småungarna. :)
Chacha, vi hörs igen!

SOMMAR!

Påriktigt! Kan det inte bli sommar, NU?! Längtar maaaaaaassor! Tycker ju inte om vintern (kallt, mörkt, massor med snö osv.) plus att nu bara fortsätter den! Snön skulle ju smälta just, men istället kom det massor med ny snö. Bara snön ens sku smälta först och främst.
Här kommer några bilder från vårar/somrar genom åren. Måste lära mig att ta mer bilder! Måste varje gång söka efter några bilder och sen hittar jag kanske två? Okej, från Portugal har jag jättemånga, men de räknas ju inte riktigt när det är typ sommar hela året där. :)
Och en sång från förra sommaren att höra på medan ni tittar på bilderna: HÄR!
En annan som får mig att längta såhäääääääär mycket: HÄR!
Jag och fina Addi när vi var på utflykt med klassen våren -10.
Jag, också våren -10.
Portugal, våren -10.
Samma
Från vår gård, för typ 1000 år sen?
Konfirmation -09!

Jag vill ha en pojkvän! :)

Åh, gud. Nej, jag är inte desperat. Men, ibland skulle det vara så skönt att ha någon som man vet att älskar en för hur man är utan att man behöver tänka på hur man ska vara. Skulle vara så skönt att få gå omkring ofixad och vara ful, men ändå veta att någon bryr sig om man. Altså, jag vet ju att alla pojkvänner inte är sådana, men de flesta är ju tillsammans med någon de älskar. Skulle vara skönt att kunna prata om allt jobbigt med någon eller trösta honom.
Min drömkille: En som älskar mig fast jag är jätteful, eller inte orkar sminka mig någon dag. En som har humor. En som jag kan prata om allt med.
Varje gång jag ser några söta par får jag värsta suget i magen. Jag vill också! :) Och jag tänkte verkligen dö när jag såg den här videon på Hugo och Paow:
Världens bästa pojkvän ju! Snygg, har humor och älskar henne fast hon har gjort sina misstag!

Vackra Vanessa

Vem skulle inte vilja se ut som Vanessa Hudgens? Jag menar, världens mest perfekta kropp och utseende. Plus att jag älskar hennes klädstil!
Vill också vara kort, så man kan gå varje dag i klackskor! Är ju över 170 cm så jag blir typ 180 när jag har klackskor. :(

Måndagar är stressigaste dagen på veckan

Ja, efter skolan åkte jag hem snabbt och åt mellanmål, sen stressade jag till stallet därifrån jag och mamma åkte på träning. Nu sitter jag hemma, har just tittat på Top Model och nu kollas det på Desperate Housewives. Nicenice!

Veckans drog!

Hatar när det inte funkar att sätta hit sånger från youtube, men whateva...
VECKANS DROG ÄR SÅKLART.............. BRUNO MARS!!
Please, marry me! ♥
Två asgrymma låtar av min babe hittar du här och här!

Härligt.

  • Idag på tävlingen glög jag av med huvudet före i manegeväggen
  • Fick hjärnskakning
  • Då ska man fixa hela engelska presentationen tills i morgon
Lycka till, säger jag bara!

Jag älskar busschaufförer!

Idag när jag steg på bussen. Brukar alltid hälsa när jag stiger på men idag gjorde jag inte det, var säkert helt i min egna värld.
Jag: Till Gen****
Busschaufför: Goddag
Jag: Till Gen****
Busschaufför: Goddag... Goddag!
Jag: Hej?!
Busschaufför: Nåja...
*fixar med pengarna*
Jag: TACK!
-
Altså, vad?! När jag en gång går in i bussen utan att hälsa så får jag värsta attacken! Inte är det väl mitt fel att de har dålig lön.
Btw, det går inte att sätta upp musik från youtube hit? Vad failar de nu då?! -.-

Vill ha-måste ha!

Lång klänning:
Matcha med:
+++
Transparent skjorta:
Matcha med:
+
Kort topp:
Matcha med:
++

F R E E D O M !

Äntligen slut på alla prov för en tid framåt! Franskan gick faktiskt helt bra. Nu måste jag bara fixa ett engelskaprojekt till måndagen. Måste prata engelska i 10 min för hela klassen om New York. Oh my! :O Nåja, säkert fixar jag det på något sätt. :)
Imorgon måste jag rida och sen måste jag skriva nog på den där presentationen. Ganska chilldag då! :D
På söndagen blir det tävling ungefär 1 h resa härifrån, nicenice! 90 cm blir det och ska försöka rida riktigt bra nu.
Idag har jag varit på hoppträning direkt efter skolan och sen var jag, Fejo och Ellen med Addi till en restaurang och firade henne när hon fyllde 17 på onsdagen. Grattis gumman!
Nu har jag värsta festfiilisen, hoppas verkligen någon ordnar något snart!! :D
Chacha! :)

FörFinaFejo...

...har varit här. ♥ Och så här snyggt lackade hon mina naglar:

Ni kommenterade ju mycket

Äh, då tänker vi så här: Jag skrev aldrig föregående inlägg. Klart att Kissie är snyggare, vad fan tänker jag med?! -.- Ibland är jag bara för dum i huvudet.
-
Btw, jag hittade mina nya byxor! Har gått runt och letat efter dem flera dagar och skrikit på mamma varför de försvunnit. Gissa var jag hittade dem? I mitt klädskåp....................

Jag VS Kissie?!

Haha, Kissie-bitch, du har en konkurrent till din "platta" mage!
^Kissie, sött photo-shopad hördu.. :)
^Jag, ingen photo-shoping här inte.. ;)
Så, vad tycker ni? Kissan är snyggare än mig, eller? MUAHAHAHHAHAHHA!! :DD

RSS 2.0