Förlåtförlåtförlåt!

Att jag inte uppdaterat! Glömde helt bort att berätta att jag skulle åka till åbo idag med mamma. Vi skulle köpa ett täcke till hästen så han inte behöver stå med värsta fleecen när han bara är lite svettig.
Med mig hem hade jag också:
  • Ett ljusblått/turkost schabrak-skitsnyggt! 54 €
  • En orange/röd kort klänning 49,90 €
Efter det åkte jag med Ellen och Ellens mamma till stallet där jag var och red riktigt lätt och fixade heppans ben. Så sen kom jag hem vid tio ungefär och åt lite (läs: mycket).
Och GISSA VAD?! Min üüüüüüüüüüüüüüüüüübersnygga klänning från Nasty Gaal hade kommit! Den är helt megasnygg! Lite liten och spänd var den, men det är väl en orsak att gå ner i vikt? (SKÄMTADE!!!!) Men den töjer säkert också så. Dessutom fick jag ju på mig den, det är väl huvudsaken. Gör väl inget om den är lite kort? ;)
Bilder får ni kanske i morgon. :)
Är såååååå glad idag! Först får jag ett supersnyggt schabrak och ännu två superheta klänningar! Och dessutom började han världens hetaste människan chatta med mig! Jag är världens lyckligaste! :D

Gonatt

Ska nog snart gå och lägga mig. Borde orka till duschen före bara.
Hade typ ingen träning för nu har det gått så snyggt att min häst fick ett sår på benet igår när de hade rymt från hagen (vår-sommarkänslor -.-) och nu hade det blivit inflammerat. Så han haltade. Fan. Vi har tävling på torsdag. Ännu mer fan. Men kanske han blir bättre i morgon när vi satte något förband på benet. Så hoppas vi kan starta då!
Men nu ska jag nog och sova, gonatt vackraste!

Jag kan det här

Damn, riktigt kämpade där och så blev det till ingenting! :( Tyck synd om mig.

Tjena sötisar!

Ligger ute och solar nu. Ska snart iväg på dressyrträning så jag måste försöka bli lite brunare ens till avslutningen. Men skoldagen var helt chill. Tur så har vi bara fyra tre skoldagar kvar. Egentligen bara två och en halv, för på torsdag är det ju kristi himmelfärds dag och på fredag slutar vi halv ett. Gud vad skönt! Sen är det äntligen sommarlov! Härligt!
Men nu måste jag väl börja byta om, om inte jag vill rida i bikini. Egentligen helt smart så skulle man bli brun på samma gång men kanske ändå inte.
Pusshej!
(Åh, jävla skit! Det här skulle komma upp på bloggen halv sex tiden, men glömde tydligen publicera)

Fejo hääääääääär

Sitter här och chillar med Fejo. Har just addat väääääääärldens hetaste människa på facebook! :o Han är bara för snygg!
Och vi:
söta.

Festen 14.5

Här är några bilder från festen för två veckor sen. Fejo har nu först fått sin kamera tillbaka som var ute på resa.
Hann inte lacka naglarna hemma.
Bästaaaaaahhhhhh! ♥
Fin stämpel!
Ellen är liiiite kort när jag och Addi har klackskor på! :'D

Regnar

Det är jätteäckligt väder ute nu, regnar och är mulet. Vaknade vid halv två och låg i badet i en och en halv timme, så jag åt frukost vid halv fyra, haha! Men annars har jag bara chillat vid datorn. Måste iväg snart till stallet, men funderar på om jag måste dra hunden på länk före eller? Ingen annan är hemma så vet inte riktigt. Nåja, nog måste väl hon också få gå ut, så jag får väl göra så då.
Efter jag kommit hem från stallet kommer Fejo-honey hit. Hon ska bli övernatt, så vi ska dansa lite Judas igen säkert, haha! :)
Men nu måste jag dra upp mig, pusshej!

Lista kopierad av sonjisch.devote.se

Är jättetrött men har inte orkat stiga upp för att gå och tvätta tänderna. :/ Nåja, jag skriver dethär inlägget och sen går jag och lägger mig!
-

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

brother's admiration. It was generally evident whenever....

 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

väggen

 

3. Vad var det senaste du såg på tv?

för länge sen sist!

 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

01.43! (1.41, skills!)

 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

hör??? min telefon när en viss typ hela tiden skickar.. och väckarklockan tick-tick-tick

 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

vid fem? i stallet

 

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

stirrade på datorskärmen

 

8. Vad har du på dig?

onepiece

 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

inte inatt.. men natten före det drömde jag att jag var lesbisk. :o det var ganska så konstigt kan jag säga..

 

10. När skrattade du senast?

iaf igår när jag var hos Fejo. haha, magmuskelträning! ;)

 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

bokhylla, tavla, spegel

 

12. Har du sett något konstigt på sistone?

hmm, när jag var och red så kom ett gammalt par som var ut och gå med hunden. det konstiga var att de hade en katt med som följde efter dem som en till hund och som kom när de ropade.

 

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

öö, finfin

 

14. Vilken var den senaste film du såg?

Pirates of the Caribbean 4an; jättejättejättebra!

 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

resor, kläder, flera hästar, bygga jättefint stall med manege och grejer

 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

när finland vann vm, fantiserade jag om att ligga med mikael granlund.. herregud

 

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

att alla börjar acceptera varandra som de är

 

18. Tycker du om att dansa?

vilken fråga :s

 

19. George Bush?

asshole

 

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Linus och Elin, kanske?

 

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
jag kommer att bo utomlands iaf en tid så, ja!

 

 

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

du ser bra ut idag.


Långsamt värre

Sitter och väntar på att Pirates of the Caribbean-on Stranger Tides skulle ladda ens lite mera. Det stannar hela tiden nu! Men jag hittade I am number four på bara ryska typ så därför ska jag se på den här. Dock är det helt jättedålig kvalité! Nåja, lite kanske man ser om man använder mikroskop. :)

Filmkväll..

Fejo skulle komma hit till mig övernatt så att vi kunde mysa och se på film och så, men hennes skoter hade ingen olja, så hon vågade inte börja köra. Sen tänkte jag just föreslå att jag skulle köra till henne, men då sa hon att hon just skulle gå och spela spel med sin familj. Så jag får se på film själv! :) Är jättedålig på dethär med att se på filmer från nätet men försöker hitta I am number four så att jag äntligen kan se den. Haha, jag har inte ännu heller sett den, men såg trailern och han som är huvudperson är jättesnygg så ska försöka se den nu. Sen är det en annan sak om jag vågar se den. Men man kan väl sluta mitt i? ;)

Trött

Är ganska trött nu efter en bra dag! Det var ju inte så bra väder, men det regnade iaf inte som tur!
På tävlingen gick allt helt okej. 75:an hörde inte hästen så bra på mig, men var ändå ganska duktig. Men sen rev vi sista hindret på grundbanan. Blev jättesur, för hade tänkt rida bra omhoppningen och kanske bli placerad, men sen kom han för nära sista hindret och bommen föll ner.
Nåja, i 90 cm:s uppvärmning hade han en bra galopp men vi kom några gånger dåligt mot hindren så han vägrade. Tur var det bara i uppvärmningen! När vi kom till banan hörde han jättebra på och det började helt bra. Men sen fick vi en bom ner, och då var det tur att han hörde på så duktigt så jag kunde rida fort resten av banan. Det var ganska många som hade fått felpoäng så jag tänkte att jag rider fort då, så jag kanske har någon chans. Men det var ändå så många som var felfria att vi blev 19:e, men 3:e snabbast av dem som hade 4 fel. Han var jättebra i 90:an så det var ändå skönt!
På torsdag blir det nästa tävling då. Det är i Åbo och vi hoppar bara 90 cm. Jättekul att det börjar löpa nu med alla tävlingar! :)

Väckning 05.50

Nu har jag och Fejo kämpat tre timmar med Judas-dansen! Vi lärde oss den ungefär. Iaf vet vi lite när vi ska göra vad men ännu har vi nu inte fått det att funka ordentligt! Men snartsnart. Och då har vi bara kämpat med refrängen. Herregud.
Nåja, i morgon blir det väckning kl 5.50. Härligt va? Sen ska jag iväg till Somero där jag ska hoppa 75 och 90 cm. Hoppas verkligen det går bra! Säg lycka till! Så det blir uppdatering om dagen först på eftermiddagen-kvällen.
Nu måste jag nog och sova så att jag får sova iaf 6 h. Annars så ska ni ha det så bra! :)

F A I L

Nejnejnej, vad säger jag?! Menade såklart att vi reser till Portugal 8.8-14.8! Haha, min födelsedag är 11.8 så jag blandade! Ursäkta alla! :)

Hos bästa

Sitter nu hos världens finaste Fejo och vi har just bakat Rocky Roads, som är choklad med någon fyllnings grejs i. :) Nu ska vi dansa Lady Gaga-Judas! Anledningen till varför vi inte är hos Ellen nu är för att hon och Addi stack till Åbo på bio. Så vi äter för dem också! :D
Pusshej!

OMFG!!!!!

I AUGUSTI ÅKER JAG, ELLEN, ADDI OCH FEJO TILL PORTUGAAAAAAAAL! :DDDD Har just beställt flyg, fick dem till och med billigt! Helt sjukt att vi är på väg igen! Älskar er så mycket bästisarrrrr! :) Vi far i väg då 8.11, måndag, kl. 5.35 och kommer hem 14.11, söndag. Vi blir övernatt från söndag till måndag i Helsingfors (troligen) och sen på måndag är det konsert! OMG, my life is perfect! Det kommer bli so fuckin' awesome!

HAHAHA

Gud, den här var bara för bra! Taget från tjuvlyssnat.se:

Sista provet imorgon

I morgon har vi årets sista prov! Oujeaaah! :D Och det är engelska så borde gå sådär. Haha, nu när jag börjar tänka så har jag alltid haft runt 8 i engelska? Inte under eller över. I alla andra ämnen brukar det nog variera men i engelska hålls det lika. Okej, *knackar i trä* vi hoppas att det går lika bra i morgon då!
Sen en vecka och så blir det S O M M A R L O V ! Jag kan faktiskt inte förstå det! Redan nästa vecka. Det är helt sjukt! Gud vad jag längtat och så är hela lovet framför. :)
Systers match for helt jättebra! De vann 3-0. Duktiga tjejer!
Så, i morgon först skolan och sen och rida lätt tror jag. På kvällen ska vi till Ellen och baka några chokladgodissaker. Altså jag, Ellen, Fejo och Addi. Altså nr:2, Ellen och Fejo bakar (kanske Addi också) och jag äter. Som vanligt. Tjockis.
Sen ska jag och heta Fejo träna in stegen till Lady Gagas Judas-video. Hon är helt grym! Vi kan ju testa i morgon redan? Sen kan vi visa till alla hur bra vi är! Tjohoo, my life is awesome!

Snabbis

Skriver ett snabbt inlägg. Har just kommit från stallet och nu ska jag iväg på min systers lags fotbollsmatch! Jättekul för jag brukar aldrig hinna se henne spela. Vi ses när jag kommer hem!
Finaste syster! ♥

Pole dance

Åh, skulle vara asnice att kunna dansa pole dancing! Jag skulle garanterat gå på pole dancing-lektioner om jag bodde någon annanstans än på den här mysiga ön. (Fyfan, hatar att bo här!) Men tänker iaf testa någon gång! Det är bara så tufft att kunna dansa så och sen är det ju skitbra träning för kroppen! I like!
Omg, villvillvillvillvillvillvill! :)

Kissie har klippt lugg

Ni har säkert sett det redan på hennes blogg. Men tänkte skriva min åsikt hit också. Tycker nog att hon passar helt bra. Hon ser lite mer modemedveten ut, enligt mig. Men hon ser också yngre och på något sätt oerfarnare ut. Men det är nog sött och passar henne! Vad tycker ni?

Ypäjä

Slutade skolan lite tidigare, halv två, för att åka till Ypäjä där jag var på träningstävling. Gick jättebra! Heppan hoppade snyggt över alla hinder och hörde helt på mig. Duktig gubbe! :)
Annars har jag ingen aning om vad jag ska skriva om...som vanligt. Nåja, hittar väl på något snart!

I hate when guys have perfect hair, and then....they cut it!

Åh, varför fattar inte killar att de ska ha längre hår! De ser alltför pojkiga och äckliga ut om de har kort! Såhär ska de fixa håret, tack!
Sådär passligt långt och så jävla hett!
Sen om man ska ha kort kort hår så ska man ha muskler och snygg och stark hals, men ändå vara smal. Såhär:
Sådär. Nu vet ni vad jag tycker! :)
I morgon hinner jag nog inte blogga, kanske från skolan lite snabbt igen. Men annars hörs vi i morgon kväll eller i övermorgon. Pusshej!

tisdag

Har överlevt regnet, just och just. Efter skolan var jag och red i regnet och efter det var jag tvungen att köra skotern hem från stallet. Helt mysigt..
Nåja, men igår gick det helt superbra på träningen! Första gången jag hoppade terränghinder och ändå vägrade han nästan aldrig, bara på några som var lite för hemska. :) Så i morgon blir det säkert träningstävling på samma ställe! Hoppas det går lika bra som igår! Och en till super sak som hände idag var att vi fick veta att vi inte har något modersmålsprov i morgon! Läraren tyckte det var onödigt. Haha, helt bäst ju!
Men ska nog snart sticka iväg ut på länk med hunden. Hoppas det inte regnar, bara.

På skolans dator från istiden.

Sitter i skolan nu framför världens trögaste dator. Men tänkte bara säga att efter skolan åker jag iväg till Ypäjä, som är Finlands största hästskola(?). Där ska jag testa lite om jag slipper över några terränghinder med livrädda-för-konstiga-hinder-Aatu. :) Men nog går det säkert bra! Jag åker direkt efter skolan och det tar ungefär två timmar att åka dit, min träning börjar halv sju och sen två timmar tillbaka. Så jag är hemma antagligen vid tio-halv elva och då orkar jag knappast uppdatera mer. Så ni får klara er med det här mysiga inlägget. :)
Men annars så, har haft just historia-prov. Hade inte läst typ alls men det gick nog jättebra för att tänka på det! Nu ska jag snart till konsten. Hoppas vi gör något roligare än går typ igenom hur man analyserar en bild. Nåja, men helt chill dag idag så det är bra.
Nu orkar jag inte mer kämpa med den här datorn, så vi ses säkert i morgon! Pusshej!

I party like a rockstar


Somebody stop me, when I dance I'm losing control

Nu har jag sprungit runt hela dagen. Tycker jag har varit riktigt duktig som satte mig nu först framför datorn! :) Började dagen med att ligga på gräsmattan i gassande sol och läsa på prov och putsa utrustning. Sen åkte jag till stallet där jag tvättade hela hästen och flätade hans man. Sen blev det dags att åka iväg på tävling. Det gick nog inte så bra som jag hade hoppats, han var jätteslö. Men jag tyckte nog det gick bättre än vad domarna gav för procent. Helt okej, alltså! :D
Finaste ♥

210511

Nu har jag satt mig ner framför datorn då. Först var jag till stallet, men jag fixade inte något extra, var bara och red. Min start i morgon är först sju-tiden på kvällen så jag hinner nog före det. Sen åkte jag med finaste Addi till en restaurang och åt pizza, snackade massor med tjejsnack och kände oss feta. Det var jättemysigt, tack tjejen! ♥
I morgon ska jag vakna då ganska tidigt (haha, kanske 11?) så att jag hinner putsa allt tills vi ska iväg. Så i morgon tror jag inte jag hinner blogga så mycket. Blir fullt upp hela dagen. Pusshej!

I'M SO HAPPY NOW!

Oujeahhhhh, världens bästa mamma betalade just den här überheta klänningen till mig!
Tacktacktack mamma! Du är bäst!

Keira Knightley

Jag bara älskar Keira Knightleys utseende! Och hon är en jättebra skådespelare! Absolutely perfect. Tänk om man såg ut som henne?

solarrrrr

Ligger ute på gräsmattan och solar nu. Sov till ett, gud vad skönt! Och nu ska jag bara ligga här och dunka musik i mina hörlurar. Sen ska jag åka till stallet för att fixa allt och på kvällen kanske kanske och äta ut. Borde inte hela tiden äta massor med onyttig mat, men Addi bad mig att komma med så. Men vi får se, jag kanske inte hinner heller.

Pargas

I skolan hade vi då matematikprov, som gick åt skogen. Och sen åkte jag iväg på träning. Det gick nog helt bra!
Efter det var det massor med orsaker varför vi inte skulle slippa till Pargas på kvällen, Addi och Ellen hade jobb nästa dag, vi visste inte hur vi skulle åka dit och tillbaka. Men äntligen slapp vi ändå iväg! Sen när vi kommer dit, känner vi typ ingen. Sitter en stund i gräset, får kallt, går och hälsar på Elias, tillbaka till parken. Sen tyckte vi att det var så tråkigt att vi åkte redan vid elva. Lite synd för jag hade riktigt fiilis inför kvällen, men där var faktiskt ingenting att göra. Och där hade vi kämpat med att fixa skjutsar och grejs. :/ Nåja, kul var det att träffa Elias iaf, länge sen sist!
Annars så ska jag sova superlänge i morgon och sen åka till stallet och fixa allt inför söndagens tävling. Vi hörs, kisses!

Because i got nine lives like a kitty cat

Ursäkta massor att jag inte hunnit blogga. Är hemma först nu. Efter skolan var jag till stallet och direkt efter det åkte jag till Ellen för att öva på matematikprov. Fan, det kommer gå så dåligt! Vi övade såklart nästan inget alls, utan talade om fester och såg på film. Sen gick jag hem vid halv elva. I morgon har jag då matematikprov och engelsk bokpresentation. Gissa om jag läst klart boken? Thank god for google! :)
I morgon blir det direkt efter skoaln dressyrträning. Och senare på kvällen iväg till en stad (? haha, liten stad isf!) för att umgås med alla möjliga trevliga människor, tror jag! Så i morgon blir det inte heller supermycket bloggning.. Damn! Men jag hoppas ni hittar på något riktigt roligt att göra så ni inte behöver sitta inne och läsa bloggar. ;) Men nu måste jag nog börja sova, annars ser jag helt uppsvälld ut i morgon! Pusshej! ♥

Rosas, I love you!

Älskar Hugo Rosas, ni vet bloggaren. Han är bara så tuff! ♥ Och jävligt snygg. Aja, men nu har han iaf släppt en låt. Älskar den också, haha!
Babe, you're too hot! :)

She's a dirty dirty dancer

She don’t want love she just wanna touch
She’s a greedy girl to never get enough
She don’t wanna love she just wanna touch
Got all the moves that make you get it up

She’s a dirty dirty dancer dirty dirty dancer,
Never ever lonely
She’s a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer
You’ll never be her only

18.5.2011

Kanske jag ska skriva hit lite vad jag gör nuförtiden? Haha, okej, kanske det inte var så länge sen jag bloggade om min dag sist? Men idag hade vi då skola till halv tre, skönt! Och åkte hem direkt, för ska på träning senare idag. Nu borde jag läsa en bok till fredagen. Har typ 150 sidor kvar att läsa, och den är på engelska. Shit! Och på fredag har vi också matematikprov som jag fattar nada av. Varför kan jag bara inte hänga med på lektionerna?!
Äh, det ska man skita i. Snart är det sommarlov! ♥ Kommer bli jättebäst!
Okej, så kl. 19 börjar dressyrträningen. Annars ska jag försöka hinna läsa igenom boken tills dess. Lycka till! :)

Håret

Tonade mitt hår igår. Det skulle bli sådär kastanjebrunt/ljusare rött, men tydligen blev det mörkt. Det blev mörkbrunt och shiftar lite i röd/lila. Okej, det ser ju helt bra ut. Men det var nog inte såhär jag ville ha det! Äh, jag har redan vant mig och det är ju helt snyggt så nu ska jag inte klaga.. :)
Före:
Efter:
Tänkte säga att på bilden ser det mörkare ut, men såg i spegeln och det är faktiskt sådär mörkt! :O Nåja, men där syns det inte att det har en röd underton, men den finns nog där.
Vad tycks?

Dör lite

Åh, fan, har helt massor att göra nu så det blir nog inte någon extra uppdatering idag. Måste verkligen börja läsa till hälsokunskapen. Får väl läsa hela natten då som vanligt...
Nej tack, säger jag!

Tjohoo!

Nu blev jag jätteglad! Syster och pappa kom ju hem igår, men deras kappsäckar kom först idag. Och gissa vad de hade med sig till mig?! Jo, ett äkta Ed Hardy skal till min iPhone!! Det är verkligen jättehett! Tacktacktack, ni är bäst!
Dessutom fick jag en halvlång vit strandklänning och ett par gröna shorts, som nog är lite för stora men duger finfint!

Måndag igen då

Jättejobbig måndag idag! Tänkte somna på alla lektioner. Men tur så behövde jag inte åka till stallet efter skolan (måste kanske senare) för jag har massor som jag måste göra! Måste skriva en bokrapport tills i morgon, fixa något lite på hälsokunskaparbetet tills imorgon (?), läsa på hälsokunskap prov till onsdag, läsa på matteprov tills fredag, läsa en engelsk bok (har 200 sidor kvar) tills fredag och presentera den då. Okej, allt behöver jag ju inte göra idag, men ganska mycket måste jag nog! Så den här veckan och nästa vecka kan det bli ganska skit uppdatering, men det är ni ju vana med. ;)
Tur att det är bara tre veckor skola kvar! Gud vad skönt! Det här året har gått i värsta racerfarten. Men vet ni vad? 2011 kommer bli det bästa året någonsin i mitt liv! Iaf hittills. Det har varit så superbra! Nu väntar jag bara på sommaren med spänning!

FUUUUUUU

Mamma lovade att jag skulle få dessa heta skor:
Men nu när pappa är hemma och vi har lösenorden och så, så såklart finns de inte mer i lagret! FML!

6-1

OUMAAAAAAAAAAAAIIIIIIIFREEEAAAAAAAAAAAAKIIIIIIIIIIIIIINGOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDD!!!!!!!!!!
FINLAND VANN 6-1! HAHAHHAHAHHAHAHAH, VI ÄR BARA SÅ BÄST!

Granlund in my ♥

Alla har väl hört om Micke Granlunds mål. Värsta ilmaveivin rakt i Rysslands mål! OCH HAN ÄR SINGEL! Blir krig här hemma nu iaf. Iaf tre andra har jag hört att tänker gifta sig med honom. Och jag är såklart med! Haha!
OOOOOOOOOOOOUUUUUUUUH!
Och gissa vad... 3-1 till Finland hittills! IN YOUR FACE SWEDEN!!!! :DD

A girl doesn't need one that doesn't need her

Okej, nu sitter jag bänkad framför TVn för att se på finland-sverige ishockey-final. Fattar nog inget av det här, men man är väl tvungen att titta nu! ;) Men nu tänkte jag berätta om de här två dagarna.
Lördag:
Igår steg jag upp kl. 06.30 för att åka iväg på tävling. Det gick helt bra nog. Jag hoppade 90 och 95 cm. 90 gick jättebra! Vi slapp till omhoppning, men rev andra hindret i en serie när vi kom lite för hårt. 95 gick sämre. Vi rev två hinder eftersom han blev lite för lång.
Efter att vi kommit hem fick jag jättebrått och sminkningen och håret blev nog inte så bra. Fick så bråttom för att vi skulle till festen och ställa i ordning.
Sen började festen. Det var nog inte så mycket människor men gud vad roligt vi hade! Jag dansade heeeela kvällen. Poledancing i träbalkar. Massor med killar. Prata med främlingar. Skit musik. Men påriktigt, jag lämnade dansgolvet kanske totalt två gånger under natten, för att ta frisk luft. Haha! Och högklackat hade jag hela kvällen!
Sen på natten åkte jag till Ellen. Hos henne höll jag på och ringa till någon som jag inte känner (?) och till Minka. Sen skickade jag sms till en kille på vår klass. Haha, lite att reda upp på morgonen.. :'D
Söndag:
Idag vaknade jag hos Ellen och vi började se på film, Bridget Jones 2:an. Ellen, Addi och Fejo var på väg och äta plåtbröd, och jag blev där för att se slut filmen och gå hem sen. Men tydligen var restaurangen stängd så de kom tillbaka med två kassar fulla med mat, haha! Vi trängde i oss bröd, pizza och glassportioner med chokladglass, vaniljglass, kladdkaka, bär och chokladsås. Haha, herregud.
Gick hem och började fixa på hälsokunskap arbete. Jobbigt, men fick nog det så gott som klart. Och sen kl. 20 ungefär åkte jag till stallet.
Sådär, nu vet ni lite om min helg. Lördagen var påriktigt den bästa på länge!! :D

Bäst jag åker i väg nu någon gång

Bäst jag sticker till stallet då! Klockan är redan åtta, men vi skulle ha träning idag den här tiden, men det avbokades. Gud, massor att göra. Men skriver nog i kväll om gårdagen som var bäst! Puss, hörs snart!

Sådär

Nu har jag fixat och hållit på hela kvällen. Hästen har blivit utan alla onödiga hår, till och med öronen fick jag lite klippta! Så nu är jag riktigt redo för sängen och för tävlingen i morgon! Börjar bli lite nervös redan. :s Men det borde nog gå bra, vi håller tummarna nu bara.

I morgon så åker vi först till tävlingen ganska tidigt nog. Måste säkert vakna någon gång sju-tiden eller kanske tidigare. Sen blir det ganska brått, för direkt när jag kommer hem, beror på när, så måste jag iväg till Fejo. Där ska jag, Fejo, Ellen och Addi fixa oss klara för på kvällen blir det F E S T !
Gud, vad jag är taggad för heeeela morgon dagen! Kommer bli jättebäst! :D Men, ja, så i morgon blir det nog ingen uppdatering kan jag säga redan nu. Men jag tror nog att ni klarar er! ;)
Pusshej, och ha en amazing helg, för det tänker jag ha!

Duktig häst!

Nu kom jag först hem från träningen! Det gick verkligen jättebra och jag är supertaggad till hopptävlingen på lördag!! Idag hoppade vi först lite teräänghinder som uppvärmning och sen en bana på tre hinder och en serie. Och Aatu var riktigt duktig. För Janina som red på Amal gick det också jättebra! Haha, vi är så bäst helt enkelt. I lördag får motståndarna se upp när vi kommer i våra stridsvagnar! ;)
Aja, men i morgon har jag skola till halv fem igen. Kul. Verkligen. Men efter det åker jag till stallet och fixar hästen riktigt ordentligt snygg till tävlingen. Så det blir update först sent på kvällen. Tror nog inte jag orkar göra något annat i morgon. Vill vara pigg och ha snyggt putsad utrustning!

12:e maj 2011

Hade jävligt länge matematik idag. Fy........ Hade ända till halv fem typ, jättekul! -.-
Nåja, men nu har jag ätit och chillat lite och ska i väg snart på hoppträning. Det var meningen att vi skulle ha den först kl. 20.30, men nu ser det ut att bli 45 minuter tidigare. Så det är ju helt skönt! Anledningen till att den är så sent är för att de har tävlingar i manegen just nu, så vi kan först börja efter dem. Vet inte vad annat jag ska skriva om, som vanligt. :(
Men, ha det så bra! Puss!

OMG you're so sexyyyy

Omg, dreglet bara droppar när jag ser på weheartit.com's bilder av "hot guys". Herregud. I'm in heaven.
Smakprov:
Da-da-daaaamn!
Nej, snälla.
Äääää, herregud!
O M G !
Håller ni på att döda mig?
Oh, fuck.....
Omnomnomnomnomnomnom..
Sweetie!
Och NU dog jag.

Foton från min iPhone!

Här kommer några outfits som jag har haft inom senaste månaden!
Skjorta: H&Ms herravdelning för kanske 1000 år sedan
Måndagens outfit:
Hoodie: H&M (?), fick den av föräldrarna
Shorts: Carlings
Dagens outfit: (lite mörk?!)
Hoodie: Carlings
Vit t-skjorta med katt: Bershka, Portugal
Svarta shorts: H&M
-
Sen en facelook från någon dag, syns lite av outfiten:
Hoodie: Springfields herravdelning, Portugal
Jeans: Gina Tricot
-
Sen två random-bilder:
Schteeeeeka på stranden! :)
Haha! Vi gjorde djur av modellera hos Ellen! :'D
Made By's:
Blå igelkott, blå sköldpadda, gul blomma: Fejo ♥
Grön+gul dinosaurie, röd elefant: Ellen ♥
Röd gris, orange krokodil: jaaaaaag! :D
Öh, ser ni vem som har mest med det här med konst i sig?! Tror nog det är jag! :F

Skönt!

Var just ut på länk med hunden. Först sprang jag helt vanligt på vägen kanske 2 km, men sen tänkte jag att jag ville ha lite variation. Så jag hoppade in i skogen och började springa där. Och herregud vad tungt det var! Efter 200 m så typ dog jag! Och dessutom var det uppförsbacke och massor med stenar som jag hoppade på. Så om ni vill träna lite annorlunda och något ännu tyngre så spring i skogen. Det var verkligen helt jättetungt, mycket tyngre än vad jag trodde! Men nu är jag happy happy, jag blir alltid så glad efter länken. ;) Och dessutom är jag nyduschad och fräsch! ♥
Men, får inte tag på mamma. Trodde hon skulle vara här typ 6-7 tiden men klockan är 9? Öh? Och såklart har hon båda telefonerna stängda. Aja, jag skulle ju laga mat till mig också? När tänkte jag göra det? Hur hade jag riktigt planerat det här? Haha, jag glömmer alltid att äta! Och sen kommer jag ihåg det någon gång på kvällen. Dessutom borde jag åka till stallet ännu och linda hästens ben. Okej, nu blev det bara konstigt!
Snart kommer ett inlägg med några outfitar från veckorna som gått. Har äntligen orkat ladda upp dem från telefonen! ;)

Nu

Nu sitter jag ute på vår terass, som vanligt, och solar lite. I skolan satt vi alla raster ute och solade, helt härligt väder ju! Och efter skolan köpte jag en glass. Fan, tur ska jag på länk idag igen! Jag slutade halv tre och efter det var jag till stallet.
Föresten står det i den nyaste (?) Frida-tidningen att solkräm inte kanske hjälper mot hudcancer?! :O Nåja, jag använder ändå inte det nästan aldrig, men det skulle ju vara kul om det fungerar också? Så här står det:
"Hur skyddar man sig bäst?
-Så länge man solar är man helt oskyddad. Det bästa är att vara i skuggan eller täcka sig med kläder. Det finns inget som bevisar att solkrämer skyddar mot cancer, de skyddar bara mot de strålar som gör att vi blir röda och kan på så vis lura oss att vara ute i solen längre eftersom vi tror att det inte är skadligt så länge man inte blir röd."
Hoppsan, hur är det såhär nu då? Äh, man får väl bara hoppas att man inte får någon cancer. Skulle vara mindre kul.

Bilder från photoshooten 6.5 med Fejo och Aatu!

Den här minen var faktiskt ett misstag!!!!! :'D
Snygg min va? ;)

Bilder från photoshooten 7.5 med Fejo!

Redigerade, av Fejo:
Några oredigerade:
vänd på huvudet.
Fails ;):
Haha, det blev mest failade foton. Jag är alltid så oseriös när jag ska stå framför kameran! Haha! :(

Glad!

Är glad idag igen!
Äntligen fungerar blogg.se så som det ska och till på det har jag fått två kommentarer till föregående inlägg! Tjohoo! Haha, ni kan inte veta hur mycket jag älskar varje kommentar som jag får. För det betyder att någon tänker något efter att ha läst mina inlägg och det är det jag vill! Jag vill att människor tänker efter det och inte bara läser igenom helt tom i huvudet. Men det är ingen skillnad om man tänker likadant eller olika. Positivt eller negativt om det jag skriver. Huvudsaken att ni märker att jag har skrivit något. Ni är bäst, älskar alla som kommenterar!
Och plus på allt det här så skiner solen och det är värsta sommarvädret! Och träden börjar få blad och bli gröna! Pusshej alla, och ha en superduperdag!

Jag har funderat på en sak...

Varför tycker killar nuförtiden om tjejer som ska vara pinnsmala med gigantiska bröst? Altså, vad ör grejen? Okej, det är ju snyggt, men det är absolut inte normalt! Man ser väldigt få som naturligt har stora bröst på en smal kropp. Liksom annors är människor antingen smala eller rundare. För vet ni vad, killar? Bröst består nästan endast av fett, och om vi vill ha större bröst så måste vi äta upp oss, men då blir vi också "tjockare". Och de som vill bli smalare, era bröst kommer att försvinna. Jag tyc ker att killar och tjejer borde välja hur de vill att tjejer/man själv ska se ut. Ni kan inte få både och naturligt.
Sen finns det ju dem som inte kan göra så mycket. De har fötts med en kropp och kan inte ändra mycket på den. Jag har till exempel testat på att äta massor och inte träna något (till exempel på sommaren) för att bli lite mulligare. Tycker det är skitsnyggt att vara lite större! Men det går inte. Jag får aldrig större bröst/mjukare mage..? Ända som jag blir större på är låren, och det vill man ju inte direkt att bara låren blir större. Ser ju dumt ut.
Altså stora bröst och smal kropp är jättesvårt att få naturligt! Man måste ju gå igenom plastikoperationer för att se ut så som "drömkroppen". Det är ju verkligen inte hälsosamt. Vill vi spruta in massor med olika ämnen för att ändra vårt utseende? Varför skulle vi göra något sådant? Allt för att se ut på det där sättet som du pekar, den vägen är absolut inte lätt. Så varför inte bara njuta av livet och leva hälsosamt och exakt så som du själv vill?
Till vänster: är det det här vi strävar efter? Kissie skriver ju att hon själv vill leva på det här sättet och att hon själv bestämmer om hur hon vill se ut. Men hon är ju grymt för storleksblind! Hon har dessutom skrivit att hon vill operera sina bröst ännu större. Jag förstår inte. Det här om något är ju jättefult och onaturligt!
Jag tycker man ska vara naturligt vacker! Kämpa tjejer, ni är ju vackra exakt så som ni ser ut.
Kim Kardashian, kurvig och döläcker!
Paris Hilton, inga bröst men ändå så het!
Platt mage+platt byst=jättesnyggt!
Stor kropp+stora bröst=jättesnyggt!
Förstå det nu någon gång!

Åh!

Jävla skit blogg.se! De har inte uppdaterat mina två senaste inlägg från igår. :/ Men nu kommer jag inte ihåg dem mer, och de finns inte kvar, så det är inte mitt fel!
Men nu ska jag sticka iväg till Ellen, hon har fixat mat och jag orkar inte göra egen så tänker gå och äta massor hos henne. ;)
Bild från igår, när jag solade på vår terass:
Inte mycket, men kanske helt lite färg har jag fått? Haha, Kissie-bild! ;)

ÅÅH!

cp cp cp blogg.se! Varför funkar det inte?!?

Ute på terassen

Har varit ute hela dagen idag! Först solat säkert i 3 h (?) sen varit till stallet och nu sitter jag ute på vår terass och hör på musik. Älskar det här vädret!
Btw, jag har ätit godis hela veckoslutet, åh ångest. Men jag kan inte sluta heller. Mina tänder kommer väl falla av snart, mysigt.
Tihi, Kissie-bild.. Här ser ni mitt navelsmycke som jag köpte från Portugal när vi var dit med Fejo. Haha, inte syns det alls nästan. Men det är format som ett blixtlås av genoskinligt/vitt plast.
Åh, längtar som fan till den veckan när vi var dit. Kändes så bra! Det var bara så bäst! Hoppas så mycket att Ellen också får..... Schh, hemliga planer! ;)

-->

Åker till stallet med Maija (vår hund) och mamma. Ska rida barbacka i det fina vädret! Vi hörs när jag kommer tillbaka!

Morsdag!

Glad morsdag alla mammor! :)
Vaknade kl. 10 ungefär för att hunden väckte mig. Vi hade ju bestämt med mamma att vi inte skulle behöva göra något extra idag och att vi skulle sova länge. Men ändå fick jag inte sömn efter att jag vaknat. Helt sjukt, för jag somnar typ alltid överallt om, ingen skillnad var jag är. Nåja, det var väl meningen att jag just idag skulle vakna tidigt. Jag hämtade posten, plockade blommor och gjorde en fin frukost till mamma! Hon vaknade först halv tolv-tiden när jag gick upp för att säga att frukosten var klar. Ganska konstigt att hon inte vaknade före det. Hon är sådan som vaknar för minsta lilla och jag är sådan som sover massor och länge alltid. Haha, men bra blev det ju såhär! Hon blev jätteglad. Säkert skönt att inte alltid behöva fixa allt själv. ;)
Nu ligger vi två + hunden, såklart, ute på gräsmattan och solar. Helt ljuvligt väder! Riktigt sommarväder! ♥
Pusshej!

I'm a barbiegirl

(tänk om man såg ut sådär...)

0.04

Jag var då till snyggaste Fejo vid sju-tiden. Vi fixade oss och gick i väg till skogen för att fota varandra. Hihi! :) Det var jätteroligt och jag hoppas att det finns ens en som jag kan sätta upp hit. ;) Men Fejo var inte alls nöjd med sina bilder. Hon såg adorable ut så det var nog jag som screwade upp allting. Jag är bara för dålig på att ta bilder. :( Hoppas hon hittar någon annan som kan ta några bilder på henne som gör rättvisa!
Nåja, jag körde med skotern direkt från Fejo till stallet. Jag måste bara sätta värmelera på Aatus ben och linda in det så.
Sen körde jag hem igen. Jag och mamma myste och tittade på the science of sleep. Den var jättebra! Ganska annorlunda och så. Riktigt en sådan som jag tyckte om!
Jag just nu:
God natt finaste! Nu ska jag nog gå och sova och sova jättelänge. Morsdag i morgon, men mamma sa att vi inte behövde fira den på något speciellt sätt. Tur för mig, så får jag sova länge! :)

Snart i väg igen

Har slöat hela dagen på stranden och nu ska jag snart åka i väg till stallet och till Fejo. Vi ska ta massa snygga foton, lite nytt och fräscht till bloggen så. ;)
Men vet inte vad jag ska säga annat. Vi hörs!
Från igår:
Finaste ♥

Snart blir det sommar!

Åh, vad fint väder det är ute! Ska snart i väg till stranden med mamma och sola så man blir lite brunare. Chill!
Träningen gick superbra (och jag var påriktigt ganska barnslig men var så trött på allt bara) och tränaren var nog helt bra ändå. ;) Haha!
Okej, men jag tror det blir chill-dag med massor av ohälsosam mat ute i solskenet. Pusskram!
Har på mig min nya bikini och jeansshorts, härligt!
Ossminkad men jag bjuder på den bara för att jag är så glad! ;)

Nå nu!

Åh, blev faktiskt ganska sur just.. Men jag tog ett långt bad och läste bok. Sen fixade jag mig lite så jag skulle bli lite gladare. Jag:
  • Shaveade benen
  • Satte hårinpackning i håret
  • Satte massor med finnborttagningsmedel överallt typ
  • Åt choklad (tar väl ut varandra, jättesmart)
  • Och smörjde in mig helt i bodylotion
Nu hoppas jag att jag kan gå och sova om en stund. Och bli helst på lite bättre humör.
Joo, tack och god natt och hörs i morgon! ♥

jaha..

Jättekul. Verkligen. Plötsligt får jag meddelande av min kompis som inte ens ska rida i morgon att jag ska rida klockan 10.00. Jess. Altså blir det att hoppa i duschen och gå och sova här ensam. Och i morgon ska man på någon träning som har någon jättecp-tränare. Men inte kunde jag ju säga något till mamma. Hon hade betalat redan. Mm. Och syster åker till Miami med pappa i morgon också. Är ju inte alls avundsjuk? Varför skulle jag vara det? Herregud, det är ju bara Miami.
Okej, nu ska jag sluta vara negativ.
Nu ska jag och sova typ sju timmar (jag behöver ofta mycket sömn! måste sova typ 12 h på helgerna för att orka) före jag ska tvingas mörda mig själv långsamt med en tränare som ändå bara skriker. Så god natt och Ellen, Addi och Fejo ska ha det bäst! Ni vet att ni är ändå bäst så. Inte mitt fel att vi har en cp-ridförening. :) ♥
Hur kan mitt bra humör sjunka så jävla lågt ner mitt i allt. Riktigt mysigt det också.

Åker till den bästa med de bästa

Åker snart till Kasnäs till Ellen med henne och Fejo och hoppas också Addi! Var jätteroligt att vara ute på restaurang och efter det chillade vi en stund på byn. Sen tänkte vi åka i väg till Ellen (oplanerat som vanligt när det handlar om oss fyra). Addi och Ellen ska till frisören i morgon och jag har träning. Och det var massa stress hit och dit. Jag vet ännu inte när jag har min träning när vår ridförening är så duktig på att informera om saker. Nåja men nu är jag ändå på väg till Kasnäs eftersom vi hoppas att träningen är på eftermiddagen.
Blir väl ändå jättebra när man får spendera kvällen med världens bästa människor! ♥

Snabbis

Tänkte skriva ett snabbt inlägg före jag åker i väg till en restaurang och äter plåtbröd med de bästa: Ellen, Fejo och Addi! ♥
Efter skolan åkte jag till stallet för att rida och bästa Fejo kom med och fotade! Jättebra och kul var det! Bilder kommer nog senare om jag inte ser ut som en gris som jag brukar annars göra när jag rider. ;)
Men jag kommer säkert hem igen direkt efter jag ätit. Har så smutsigt hår och har inte hunnit tvätta det. Buhuu! :(
Men vi syns!

Hoppträningen (varning för hästigt inlägg)

Blev så glad idag! Det gick verkligen bra! Vi började med att hoppa lite studs på volt-spår. Cavaletti-rättuppstående-cavaletti. Rättuppståendet höjdes till kanske 90/100 cm. Sen hoppade vi en serie med travbom-rättuppstående-ett galoppsprång-oxer. Oxern höjdes till över en meter tror jag. Så till slut hoppade vi bana med ett fristående rättuppstående-serien-studsen-fristående rättuppstående-studsen från andra hållet. Rättuppståendena låg på kanske 90 cm.
Aatu var så duktig! Han har ju haft egna idéer om att han inte vill hoppa, men idag tvekade han bara några gånger. Bara jag var på med skänkeln direkt han funderade så gick det super! Duktiga ponnysen! ♥

050511

Gud vad skönt det var att öppna dörren till sitt rum (som har varit helt upp och ner den senaste veckan) och märka att hela rummet är städat! Ibland är det bara för skönt att ha städerskor som sköter skitjobbet. :)
Och sen några positiva saker till med den här dagen:
I Kimito var det mulet och grått, i Björkboda ösregnade det, men här i härliga bruke skiner solen för fullt!
Och jag ska på hoppträning snart!
Skönt att dagen slutar ändå bättre. I skolan hade vi matematik sista lektionerna. Påriktigt, fattar inte varför jag har valt långmatte?! Jag orkar verkligen inte! Sitter bara och surfar på nätet. Sen när jag inte orkar höra på, så förstår jag absolut ingenting, och då orkar jag ännu mindre. Jag kommer inte ens ihåg när jag räknade någon uppgift själv. Jag skriver bara av kompisarna eller läraren och orkar inte göra läxorna. Shit, det här kommer inte sluta bra..
Aja, men nu är jag glad iaf när solen skiner och det är varmt i solen! ♥
Jag just nu

Grab somebody sexy tell 'em hey

And I might take you home with me if I could tonight
Tonight I will love love you tonight

Regn

Det har regnat i princip hela dagen. Just när jag var och red så öste det såklart ner så det blev ett ganska kort pass. Men det är helt lugnt när han nu har gått hårt två dagar efter varandra.
Gud vad jobbigt att det måste regna! Måste på länk med hunden idag också så usch fy och blä. Bara att orka. Dessutom borde jag skriva en uppstats, som jag som tur har börjat med. Annars skulle jag dö.
I morgon blir det hoppträning, skönt så vet man lite hur risigt till man ligger till nästa veckas hopptävling. Aja, hoppas det går bra! :)
Snart ett år gammal bild på bästa Addi och mig.
Krya på dig babe! ♥

I'm addicted and i just can't get enough!

Åh, älskar skor! Skulle vilja ha alla par i hela världen! Och jag är ännu till sådan som inte tycker att nästan några skor alls är "fula". Bara måste ha alla! När jag blir äldre ska jag köpa massor med skor!!!!
De här skulle jag inte säga nej till:
http://fokis.se/
http://kenzas.se/
http://www.shopnastygal.com/products/new/clothing/shoes/Lachey-Leopard-Wedge.html
Nenne EUR 41,95, Nelly  Shoes - NELLY.COM
http://nelly.com/fi/kengät-naiset/kengät/juhlakengät/nelly-shoes-427/nenne-427679-122/

Lita Shoe EUR 199,95, Jeffrey Campbell - NELLY.COM
http://nelly.com/fi/kengät-naiset/kengät/juhlakengät/jeffrey-campbell-905/lita-shoe-905001-121/
http://www.have2have.se/product.asp?product=9170
http://www.have2have.se/product.asp?product=8973
http://www.have2have.se/product.asp?product=8396
http://www.aldoshoes.com/ca-eng/women/sandals/wedges/84215817-ellingwood/38
-
Jees. Ända problemet är att jag är så jävla lång! Blir ju typ 180 cm med klackskor alltid. Så jag kan inte gå med dem till vardags. Annors skulle jag nog. Okej, bäst jag söker upp en korgbollsspelare till mig så! Skämt o sido.

31 dagar till sommarlov!

Igår var jag efter skolan en snabb sväng hem och sen åkte jag på dressyrträning med pållen. Det gick nog helt bra. :)
Idag har jag varit till stallet efter skolan och nu har jag just ätit. Ska snart åka iväg till Ellens mamma i Kasnäs med henne. Vi har någon "företagsdag" i morgon från skolan och vi ska vara i Kasnäs. Så jag och Ellen passar på att åka dit så vi får en liten sovmorgon.
Syster ♥ + jag
(söt anka)

Sakeln

Har inte hunnit blogga! Så slänger ett snabbt inlägg nu och säger att i morgon hörs vi igen, med nytt material. Värsta stress-dagen idag.
Aja, puss och godnatt! ♥
Jag just nu:

Yesterday...

Tog några bilder från Jennis facebook. De var inte heller så hemska som jag trodde. ;)
Tilanne! Fixafixa håreeeet.. På festen.
Jag och Jenni....på en åker....vi "sökte efter Ronjas bh" ????? På väg till Ronjas place.
Jenni hamnade tydligen bära mig där i slutet.. Snart hos Ronja!
Dagen efter funderar vi på vart vi kommer om vi gräver oss till andra sidan jorden.
Påriktigt, världens mest lyckade valborg! Hade så roligt! Tack alla! :D

1 maj 2011

Nej satan hur man ser ut!
Lisa :'D
Elin :''D
någon och Elin :'''''''D
sliten tjäj....

I love the way u do it cause u do it so crazy

Åh herregud vilken fest igår. Kan säga att det känns lite idag. Men gud så roligt vi hade det. Iaf jag! Riktigt fiilis! :D Haha, och jag fick till och med dansa. Med tillräckligt med dricka i kroppen så var det helt normalt att börja dansa där fullt. Där nångång halv 2-tiden var festen tydligen mitt i allt slut och vi blev utkastade. Då skulle jag åka till Fejo över natten men på något sätt började vi gå i väg till Ronja som bodde därifrån kanske 3 km bort. Den promenaden var nog inte helt normal. Sprang ut på åkern där vid ett skede och någon taxi stannade när chauffören trodde att vi ville åka. Herregud.
Idag vaknade jag med lite failat lackade naglar, i en sängs fotända med Andreas och Anna. Öh? Aja, vaknade redan 8-tiden så sen åkte vi med buss till Dalsbruk och åt plåtbröd hela gänget. Kul var det verkligen! :D Och annars idag har jag bara chillat och inte orkat lyfta på röven.
Sätter inte egna bilder hit när de är lite.......mystiska, men sätter kanske någon gång om de hamnar på facebook. Huhh... :s

RSS 2.0