Mot Portugal kl. 1.30

Vi startar ungefär halv två-tiden i natt. Kommer bli jättekul när vi har Elin med, det är ju annars också så roligt och nu kommer det bli extrabra!
Men jag började nyss må jättesuperdåligt. Mår riktigt illa! Mamma sa att det var solsting så vi hoppas det går över när jag väl somnat.
Först är vi altså i Portugal till 25.6 och nästa morgon åker jag direkt på ridläger. Så det blir ingen uppdatering på tre veckor! :o Men ni ska ha ett superdupersommarlov och sakna inte mig för mycket! Vi ses igen 2.7! Pusshej och ha det bäst! ♥

Konfirmation

Åkte tidigt till stallet, kastade mat till hästarna och var ut och red med Aatu. Sen fast jag inte skulle ha behövt, mockade jag boxarna också. Skönt i typ 30°C sprang jag fram och tillbaka och kämpade med boxarna. Nåja, det blev gjort iaf och jag åkte hem vid 12-tiden.
Min syster var helt supervacker i sin vita klänning och lockade hår! Hon såg riktigt vuxen ut, började känna mig ganska gammal där brevid, haha!
Nu ska Fejo snart köra hit och sen ska jag och hälsa på Addi en snabb sväng. För i natt blir det Portugal! Hinner tyvärr inte se Ellen för hon är i Moskva. Aja, men fixar en snabb sista uppdatering hit före vi åker iväg. Nu borde jag packa till både Portugal OCH ridlägret. Syns!
Världens finaste, photo by me:

Hela dagen på tävling

Nu har jag äntligen kommit hem från tävlingen och ätit. När jag kom hem hade mammas morbror och fru, vår halvsyster, vår kusin och hennes föräldrar. Så kulkul! :)
På tävlingen var det helt megabra fiilis. Från vår ridklubb var det typ fem andra och red på tävlingen och kanske tre andra som vi kände. Så vi var supertaggade och hejade på varandra. Jätteroligt! Men tyvärr så gick det inte såå bra för mig. I 90 cm så vägrade han en gång, men resten av banan gick bra, dvs. 4 felpoäng. 100 cm var den första för i år, men oturligt nog vägrade han ut oss på andra hindret. Jag var jättesur efter det för jag hade tänkt rida väldigt bra idag, men alla misslyckas vi nog ibland. Huvudsaken att vi hade så bra fiilis och alla var glada!
Så, en helt lyckad dag!
I morgon blir det väckning vid sju-tiden, sen åker jag till stallet och ger frukost till hästarna och rider. Sen blir det konfirmation, kul! Så det blir kanske inte så mycket uppdatering, försöker kasta in ett inlägg efter ridningen. Men ni klarar er kanske, pusshej! ♥

Älskar er!

Ni har blivit faktiskt bra på att kommentera! Och nu har jag mycket fler bloggläsare än när jag började! Ni är helt klart bäst, och jag älskar alla kommentarer som jag får, vissa mindre (de som tror de är tuffa och skriver onödiga saker) och vissa myyyyyyyyyyyycket mera (de som skriver helt vad som helst, och bara visar att de läser det jag skriver). Så, jag älskar alla er för att ni visar att ni har brytt er om att läsa min blogg! Det är mitt mål, att ni ska orka läsa eller titta igenom den här lilla bloggen!
Nu blev det fittigt många utropstecken, but love you all! ♥

Sova ♥

I morgon åker jag iväg på tävling. Det blir lite annorlunda för mamma blir hemma och tar emot gäster till systers konfirmation, och jag får åka på tävlingen själv med en veterinär. Det är väl veterinärens typ första tävling eller något, så hoppas det går bra och jag inte blir för stressad! (Brukar bli stressad lätt om inte något går som jag vill, iaf på tävlingar). Men som tur är min tränare där så hon kan hjälpa!
Efter tävlingen vet jag inte om jag hinner göra så mycket, skulle vilja träffa kompisarna, men vi får se.
På söndag ska jag ha morgonstallet, altså jag måste vakna där vid 7, då ska jag också och rida på samma gång. 3-tiden är det då min finaste systers konfirmation! Gud, vad snabbt tiden går, känns som min egen var igår, men den var för exakt två år sedan. Herregud, man börjar ju bli gammal nästan! ;)
Okej, så vi hörs i morgon kväll tror jag!
Två bilder från min konfirmation på mig (tog inte några ordentliga, why?!):
Nu ska jag äntligen gå och sova i tid!

BÄSTA REKLAMEN PÅ LÄNGE!


Stallet

Sticker iväg till stallet nu, blir jävligt svettigt kan jag lova! Men men det får man ta, och det är det värt när man har egen häst.
Love you!

FREDAG!

Men, så måste man sitta hemma och mögla. :/ Jag har tävling i morgon och mamma tyckte att jag skulle bli hemma. Men nu vill jag påriktigt till stranden! Men Fejo är på sin stuga, Addi och Ellen jobbar och Rita vet inte ännu om hon vill. Hoppas hon kan iaf! Just nu sitter jag på terassen och gömmer mig för städerskorna. ;)
Aja, har inte så mycket att säga nu mer, hoppas bara jag får tag i någon!

Jobb i morgon igen

I morgon är det som tur fredaaaaaaaaaaaag! Härligt härligt! Och sen på måndag åker vi iväg till Portugal. Nu sitter jag nog ännu en kort stund vid datorn, men måste gå och lägga mig ganska snart så jag inte känner mig som en sömngångare i morgon.
Så, har inte så mycket att säga, hörs i morgon!
Maija och jag!

Jumping Kemiö

Fick just mail från vår ridförening om de stora tävlingarna som kommer hållas på vår lilla lilla ridklubb i juli. Det är veckoslutet 15-17.7 och är en tävling där man rider från klubb- till nationella klasser. Själv ska jag nog också tävla då, är supertaggad! I mailet stod det om att de behöver funktionärer till veckoslutet, och såklart ställer jag upp. Jättekul att vi får till den här minimaliska ön lite (mycket) större tävlingar än alla är vana med! Kommer bli härligt!
Bild från förra tävlingen:

The dresses

Lovade att ta bilder på klänningarna som jag fick för en vecka sen. Ursäkta att det har tagit så länge, men har inte hunnit. Men här har ni 2-in-1 eftersom ni ser bättre bilder på mitt hår också! Obs, inget smink, bara litelite mascara.
Klänning1:
http://www.shopnastygal.com/
Klänning2:
One Way i Åbo
-
Älskar båda klänningarna, lite speciella och bara jättesnygga! Vad tycker ni? :)

Redhead

Okej, nu har jag gjort det! Nuförtiden har jag typ rött hår! :D Måste nog vänja mig en stund med det, men blev faktiskt nöjd. :)
Dålig webbcam bild, det är mycket ljusare och rödare än sådär. Och dessutom är det lite vått ännu. Men, vad tycks?

Varmt

Vilket härligt väder det är nu! Riktigt varmt och blåser lite svalkande.
Jag och syster jobbade 8 timmar idag, så vi slutade halv fyra. Efter det åkte vi hem med pappa och for på en länk. Gud, vad tungt det var i den här värmen! Dessutom hade vi lite intervall-övningar. Men vad skönt det var när vi kom tillbaka, var riktigt död, men den känslan efter en länk är nog den bästa som jag vet!
Nu ska jag snart iväg på hoppträning, kommer verkligen vara en zombie i morgon. :D

Haha, jävla humör

Mitt humör far uuuuuuuupp och neeeeeeeeeeeer hela tiden, fram och tillbaka. Men nu är jag iaf jätteglad, haha! :D Ganska positiv har jag ändå hållts här på bloggen, eller? Men det är typiskt mitt humör, får värsta attackerna ibland men är annars ganska glad av mig.
Aja, idag somnade jag nog en stund i solen, skönt att sova en stund. Vitsi vad bra, jag sover alltid på dagen i solen så blir jag lite brun, och sen på natten kan jag vara vaken! :D I morgon blir det träning kl. 20.00 och jag tror jag får min hårfärg då, så då ska jag bli typ rödhårig! Har väntat nu så länge så det blir jättebra säkert.
Vet inte så mycket annat att säga, vi syns i morgon! ♥

Sommarplaner

Nu ska jag skriva om mitt sommarlov, vad som är säkert att ska hända. Har massor att göra, men det är helt lungt för har 5 veckor helt chill!
  • Första sommarlovsveckan(den här): jobba
  • Andra-tredje: Åker till Portugal med familjen och Elin, skitkul!
  • Fjärde: Ridläger på Åland med Emma!!
  • Hela juni: jobba
  • Första veckan i augusti: LEDIGT!
  • Andra veckan i augusti: Portugal med världens bästa; Fejo, Ellen och Addi!!!!!! OMG, bäst!
  • Måndag före skolan börjar: Ett perfekt slut på sommarlovet firas på On the Beach-konserten med samma bästa människor som ska till Portugal!
Tjohoo, jättebra kommer det bli! Och jag ska träffa mina vänner så ofta som möjligt! Summer 2011 will be perrrfect!

25°C i skuggan

Älskar vädret! Det här trivs jag verkligen med! ♥
Har just kommit hem från jobbet och ligger nu i solstolen och solar. Gud vad skönt! Lite varmt blir det nog om en stund men bättre det här än -21176349173843 °C som det brukar vara på vintern. Har faktiskt inte ännu i år varit och simmat. Kanske det blir idag? Åh, knappast, skulle frysa ihjäl säkert. ;)
Det blir en likadan dag idag igen, så inte så mycket att berätta. Altså: Har varit på jobb, ligger och solar, ska iväg till stallet på kvällen då det är lite svalare.

Puss, godnatt!

Tänkte inte säga så mycket, utom att jag nog ska gå och lägga mig nu. Har jobb i morgon igen, så vi hörs när jag kommit hem. Puss på er alla, love you guys! ♥

Heey, daamn

Varför är det så super svårt att veta vad en kille tänker? ;oo

Vi kan det här med geografi :)

+ Kvalitétshumor:

Aaa tack :)

Anonym om Jahaa:
fortfarande ingen komplimang gumman, men lev du i ditt lilla fantasivärld
Jaa, kära du, det ska jag göra! :) <3

Vill du ligga med mig då?

Alla har säkert hört den här låten redan, men jag tänkte skriva lite egna åsikter om den hit. Först tyckte jag den var helt patetisk och dålig. Men sen har jag börjat höra mer på den och den har ju bra ord och han har nog bra sångröst! Men han ser ju inte så jättemysigt ut. :o Altså den fastnar lätt i huvudet och kommer bli The Sommarplåga 2011!!

Jahaa

Jaajaa, altså häxa betyder att man har "sött" hår. Aaaaijaa juuh så var det ju. :) Och tackar för "komplimangen"!! :D

Sådär

Nu har jag städat heeeeela rummet! Riktigt duktigt tycker jag! Nu ska jag nog fara i duschen, känner mig inte så fräsch efter igår. I morgon ska jag på jobb och packa smycken. Måste vakna 6.45, härligt va? Nåja, man får ju pengar för det. Sen kommer jag säkert hem i mellan före jag åker till stallet.
Några bilder från iPhonen:
Fredagens outfit. Topp-Madeira (någon liten butik), chinos-stradivarius i Portugal.
Två bilder från bastun där vi chillade med musiken på hög(?) volym!

Kanske jag borde städa?

Okej, nu fan måste jag städa! Annars svämmar rummet över!
Just nu:

Hej, det är häxan här

Tänkte skriva en lista hit (kopierad av: http://ryttarduon.blogg.se/) när jag ändå inte har annat att göra:
-
Namn jag lyssnar till: Aino

Någonting jag tycker om med mig själv: Hmm, min mage och mina ben?

Någonting jag inte tycker om med mig själv: När jag har dåliga dagar hatar jag allt!

Detta är jag rädd för: Att något ska hända min familj/vänner

Tre saker jag vill ha varje dag: Fint väder (helst varmt och absolut soligt!), choklad :s och att någon ska tycka jag ser bra ut (beroende av uppmärksamhet..)

Tre saker jag absolut inte kan göra: Se på skräckfilmer! , .......?

Detta tycker jag om att göra: Dansa, umgås med vänner och rida

Detta vill jag göra just nu: Sova..

Bästa känslan: När allt går bra helt enkelt

Värsta känslan: När allt skiter sig och det ända man vill göra är att gå och hänga sig

Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: Humor, ärlighet

Är jag kär just nu: Nejjh

Jag vill gifta mig: Jaa, på någon strand när det är varmt och soligt, utomlands!

Vad jag vill göra innan jag dör: Leva varje dag fullt ut!

Min käraste ägodel: Haha, min telefon, skulle inte klara mig utan den!

Något jag vill ha i present: Navelpiercings och iPhone-skal med massa blingbling :)

Detta har jag på mig just nu: Bikini :F

Favoritkläder: Sådana jag känner mig het i!

Favoritdjur: Häst, hund och katt

Följande musikstilar tilltalar mig mest: R&B, rap, hiphop...

Tre av mina favoritlåtar för tillfället: Anna Abreu-Something about u, Chipmunk-Champion, Jessica Mauboy-Like this

Skola - roligaste/tråkigaste ämne: Roligaste: ..... (ursäkta nu), Tråkigaste: matte, fysik, geografi, hälsokunskap, engelska... allt! :)

Stjärntecken: Lejon

En bok jag gillar: Twilight-böckerna

En film jag gillar: Moulin Rouge, the Duchess osv.

TV-program jag gillar: Top Model, the Desperate housewives

Favoritdoft: Cacharel-Amor Amor

Detta äter jag gärna: Choklad

Dricker helst: Fanta

Favoritgodis: Choklad igen :p

Hit vill jag gärna åka på semester: Hawaii, USA, Canada...

Färgen på mina ögon: Blå

Min längd: 171,2 cm sist jag mätte mig

Jag spelar: Njaa

Person jag beundrar: Lady Gaga, Keira Knightley

Så här bor jag: I ett passligt stort rum som nu håller på att svämma över av saker, undrar när jag senast städade det?

Antal döda krukväxter i hemmet: Fråga mamma

Favoritfärg: Alla

Favoritcitat: Love the life you live, Live the life you love

En hemlighet jag vet: Inte så mycket :)

Den bästa present jag fått: Min häst :D

Senast köpta skiva: Inget, sen kanske år 2000

Udda förmåga/egenskap: -

Om jag vore ett djur skulle jag vara: En katt!


Fjärde Juni Tjugohundraelva

Herregud. Kommer ihåg mycket av gårdagen.
Vi började med att åka taxi till campingplatsen. Där var inte så mycket människor, men gud vad roligt vi hade! Eller okej, jag hade... Mina vänner var helt slöa och tyckte det var tråkigt. Drack nog ganska....mycket? Eller inte egentligen men lite för snabbt tror jag för till slut dansade jag på borden, skrek, satte in gräs och mossa i ens skjorta, spottade henne i ansiktet. Okej. Det gick kanske inte så bra som jag tänkte.
Sen kl. ett(?) åkte vi till Ellens stuga. Vi satt i bastun som var lite varm bara och drack champagne och åt jordgubbar. Sen satt vi ute på bryggan och pratade med en hottis i en timme i telefon. Sen började klockan närma sig 6 på morgon och vi tänkte gå och lägga oss några timmar.
Dagens saldo: 
  • 10000000 telefonsamtal (snälla ta bort min telefon när jag dricker!)
  • Jeans som var genomblöta av alkohol och gröna av gräset
  • Kanske 830 utspillda drickaflaskor
  • Massor med sjungande i bastun
  • En perfekt kväll (nästan) helt enkelt!
Idag vaknade man då ungefär 10 av att en av de där 10000000 människorna ringde till mig och frågade vem jag
var.
Sen satt man där och chillade och åt massor och åkte hem med Fejos familjs båt. Tvättade bort sminket liksom för
en halv timme sedan, mysigt? Men jag har ändå mått helt bra hela dagen som tur! :) Bilder får ni kanske någon
dag.


Hahahahhahahah?!

Vad faaaan är det här? Skulle du, snälla anonym, kunna definiera ordet häxa? Påskhäxor är söta så tack för komplimangen! :)

Party like a rockstar!

Nu har jag kladdat på mig 50 lager mascara och fixat det som jag kunde med mitt bad-hair-day-hår. Nåjaa, nu blir det feeeeeeeeeeeeeeest! Hörs i morgon om jag överlever! ;)

Nåja, allting klappat och klart!

Nu har vi kämpat massor att vi ska få alla eniga om vart vi ska gå och fira sommarlovets början! Men nu är det bestämt, vi ska åka iväg med en taxi till en campingplats vid åtta-tiden. Där borde det finnas många människor och musik och bra fiilis! Härligt! Sen åker vi (med taxi igen) till Ellens stuga för att sova. Tror nog det blir bra det här! Är så jätteglad och riktigt taggad! Haha, kanske inte så konstigt, är väl det alltid när vi ska på fest?
Nu måsste jag bara vända upp och ner på klädskåpet för att hitta något att sätta på mig. SOMMARLOV 2011, HERE I COME!!!! ♥
Happy now!

Sommarlov om några timmar!

Nu har vi bara skolavslutningen kvar. Sen är det sommarlov påriktigt!
Men nu kanske jag ska äta något. På hela dagen igår åt jag: 5 sådana pytteminismå plättar i skolan (såndärna man kan köpa i butiken i en förpackning), ett bröd och två yoghurtar. Men jag är inte hungrig? Ända gången jag var hungrig igår var på natten där 2-tiden och då orkade jag inte laga mat. Nu är jag inte heller hungrig, men kanske jag måste tvinga i mig något? Äh. Får se om jag orkar.
++=min mat.
Men nu måste jag börja fixa mig! Syns kanske något snabbt på eftermiddagen!

Hoppsan hejsan...

Inte såhär på samma dag:
Ni behöver inte zooma... Det här är bara pinsamt.

Smile like you mean it! :)


Ååååh!

Vad fan ska man göra när någon säger att den tycker om man? Och man själv har sett personen kanske en gång på långt håll, i nyktert tillstånd! Hoppsan...

Kanske man ska röra på sig lite?

Efter skolan var jag till stallet då som vanligt och när jag kom hem lade jag mig direkt i solen och stekte min bacon-mage. Den blev inte alls brun.. Men bacon ska väl vara sådär rött och vitt? Okej, nu skämtar jag bara! Jag blev nog kanske lite lite brunare.
Men i morgon är det då avslutning och sen blir det värsta festen på en strand, tror jag! Iaf blir det feeeeeest! Wohoo, all in!
Och nu ska jag nog börja klä på mig så att jag kan börja köra iväg till byn där Addi och Fejo väntar redan otåligt. Är alltid sist med att komma till något ställe där vi alla ska träffas. :s Okej, nu måste jag rusa!

Your body so sexy, keeps me awake

Här är några bilder från photoshooten! Mer kommer i inläggen efteråt (sådär random) så att det inte blir för många på samma gång.
Tack till: Ellen K som är en superduperbra fotograf!
Elin som är en så jävla het modell!
Fejo som är en jättemega bra stylist!
Enjoy, babes:

Mysig historia..

Sitter nu på hissalektion. Kl 12 blir det mat och sen får vi sluta, skönt! Sista skoldagen! Nu ska jag fortsätta vara flitig.............
söt.

Daaamn!

Fan, här sitter jag som värsta nörden. Och jag har skola i morgon. Klocakn är 20 före 2. Påriktigt nu måste jag gå och sova. Snart.

You're the smoke in my lungs when i try to breathe


There's something about you boy

That's making me, making me want some more
There's something about you boy
You breaking me, shaking me that's for sure
Hanging at the clubs all night
We be banging down the walls if we do it right
So come on move a little closer to me you know how
Cause there's something about you

Tråkigt

Därför får ni ett tråkigt inlägg! :) Kopierat av emiliasprofil.devote.se:
-
Saknar du någon speciell person? Nja, lite
Är du singel? Jeeesh
Åkt ambulans? Neh, tror inte det
Vad hatar du verkligen? Elaka människor
Senaste person du tänkte på? Haha, Fejo's gonna kill me now....meen: Immilähh :D
Senaste du chattade med på msn: Använder inte msn
En kompis du glidit ifrån? Minka... Vi var bästisar på åttan :)
En kompis du kommit närmare? Fejo ♥
Stänger du av mobilen när du sover? Neeejh
Har du någonting att dölja? Öh, alla har väl?
Finns det någon kille/tjej du gillar? Njaa, vet inte riktigt.. ;)
Vem fick du senast sms av: Addi för en minut sen!
Var är din telefon nu? Bredvid mig
Var fick du tag i tröjan du har på dig nu? Har min onepiece som jag fick till julklapp
Har du nångång dansat framför en spegel? Det gör väl alla ^^

Smakprov på photoshooten

Här är en bild från photoshooten igår! Hittade från Ellens facebook.
Världen hetaste Elin och jag! :)

@ gräsmattan

Ligger på gräsmattan och försöker bli lite brunare fast solen är i moln, det blåser och myrorna äter upp mej. Nåja, lite färg kanske jag lyckas få?
söt.
Tävlingen gick helt okej så det är kul. Men när jag kom till stallet och skulle stänga porten till hagen fick jag värsta elstöten! Jag typ föll på marken och kommer inte ihåg något av just det ögonblicket. Herregud.. :s Men tur så hände det inte något värre.
Snygga googlebilder! ♥

Tävling i morgon

I morgon har jag hopptävling! Jag hoppas iaf att hästen inte haltar alls och att det går bra. Så i morgon blir det uppdatering på eftermiddagen/kvällen. Skönt med ledigt i morgon, sen bara 2 h på fredag och sen är det avslutning! Sommarlovet börjar, aaah! ♥

OMG NU ÄR JAG DÖD!

Påriktigt! En superbra dag slutade såhär! JAG TAPPADE HELA MITT LIV I BACKEN NÄR JAG VAR PÅ LÄNK! (Och ursäkta nu bara att jag använder capslock men jag är så jävla upprörd!) Altså jag tappade min iPhone i backen! I asfalten! Så nu blev det en spricka på den! Herreguud!
Ser ni den? Där uppe i högra hörnet. Okej, den är ju inte såååå stor men påriktigt mitt liv är typ förstört nu!

Photoshoot

Har just kommit hem från värsta stress-dagen! Men det har varit så kul! Skolan slutade halv tre och efter det stressade jag med värsta racer-farten till stallet där jag red med ännu mer racer-fart. Jag blev klar i stallet på mindre än en timme, wow! Sen åkte jag buss hem och hoppade på skotern för att köra till en strand ungefär 10 km bort.
När jag kom till stranden hade Ellen K redan börjat fotografera Elin. Först så lagade Fejo mitt hår jättesnyggt och sedan sminkade hon mig. Efter det blev jag och Elin fotograferade lite tillsammans och sen fotograferades jag ensam. Det var verkligen jättejätteroligt! Och Ellen är en så bra fotograf! Det var jättebra ställe också att ha photoshooten för där fanns skog, hav, sandstrand, berg och till och med en bänk. Så vi experimenterade lite runt där och var typ överallt. Jättekul!
Nu när jag kom hem åt jag världens största portion spenatplättar. Har ätit bara en banan och skol"maten" (blev bara ris för min del) på hela dagen så jag var helt otroligt hungrig. Och nu håller jag på att dö när jag åt så mycket. Haha! På mina plättar hade jag ost och hallonsylt....? Kanske lite konstig blandning, men vi hade ingen lingonsylt så jag måste komma på något. Och nog slank det ner! Men nu måste jag dra iväg på länk med hunden.
Härlig bild:
Och tack till min fina syster som bloggade istället för mig på dagen! Läs hennes blogg häääääääär!
Hetaste ♥:

GÄSTBLOGG!

Hej ! irina här!
Glömde helt bort att jag skulle gästblogga till min syster så hon kommer nog riktigt snart vara hemma och blogga själv! Men tänkte bara uppdatera såhär snabbt då jag lovat. Hon är troligen påväg hem från en photoshoot, intresserade? Jag är iaf! Men hon hör nog av sig snart!
Pussar!
Bild på vackringen från en tidigare photoshoot!

RSS 2.0