USCH!

Vi har världens största humla inne i vardagsrummet! Den är typ 2x2 m!!!! Jag vet inte hur jag ska få bort den, ligger typ och skakar under en kudde. Någon som vill komma och mörda den?!

I morgon

Tänkte att ni ville veta vad jag gör i morgon. Först ska jag då och rida. Blir väl någon gång mitt på dagen. Sen åker jag till Addi varifrån vi troligen ska till en kille som bor i närheten som har fest hos sig. Det är ju valborg och så, så hoppas det blir nice! Iaf borde dit komma ganska mycket människor. Har riktigt fiilis, jättestörande bara att det är hemmafest och ingen dansar aldrig. Så jag får väl sitta där och höra på musiken och se ut som om jag skulle ha ADHD när jag vill dansa så mycket! Haha! Åh, får väl vänta till 14.5 när vi ordnar värsta festen med vår klass! ;) Aja, nu ska jag nog chilla en stund och sen gå och sova så att jag är pigg i morgon. Har varit trött hela veckan så.

--> byn as usual

Gud vad min träning idag gick åt skogen! Nåja, någon gång måste det väl gå dåligt. Men nu fan har jag bestämt mig. (Att jag ska sluta svära). Att jag ska börja utvecklas mera och inte tänka så mycket på alla andra. Nåja, jag klarar nog det kanske. Bara att kämpa vidare! :)
Nu ska jag nog dra iväg till byn. Vet aldrig vad jag ska blogga om. FIIIIILIS FÖR MIG SJÄLV! Och i morgon smäller det, hårt! Aja, nu blev det för flummigt, bäst jag sticker!
Pussar! ♥

There's something about you boy...

... that's making me, making me want some more
You've got my mind spinning like crazy
I'm in a dirty mood and I can't change it
Let's take a chance we wont break it
Boy
Hey now you have got me feeling
Crazy in love I can't believe it
Is this real or am I dreaming
Boy

You should stay another night with me

Efter skolan var jag till stallet som vanligt. Efter det åkte jag till Kärra där jag och Fejo vaktade lågstadieungar. Tur så var de nästan bara ute så mitt huvud behövde inte sprängas. :) Sen skulle jag åka buss hem, men Fejo kom på i sista sekunden att hon kunde ju köra hem mig med sin skoter. Skönt så behövde man inte betala bussen.
När vi kom hit så åkte vi till byn och chillade kanske en halv timme. Och sen åkte jag hem igen och trängde i mig massor med mat. :s
Är faktiskt ganska stolt! På tisdagen åt jag inte något extra (glass, chips, godis och framförallt choklad, min största drog). På onsdagen åt jag nog en glass men inget annat. Och idag åt jag inte heller något extra! Jättejättestolt! Dessutom skulle jag ha haft massor med chanser idag att äta godis men jag gjorde det inte! Först på ungdomsgården så fanns det att köpa choklad och sen så bad jag om en godis av en pojke, men kom ihåg i sista stunden att jag absolut inte kan äta den. Fick världens ångest och kastade iväg den efter att ha dreglat på den lite. Haha! :(
Tycker att man kan äta allt annat bara man skär ner lite på onyttigheterna. Och sen ska man komma ihåg att motionera ordentligt varje dag! Så försöker jag iaf hålla mig. För då känns det jättebra i kroppen och man behöver inte hela tiden fundera på hur många kalorier det här och hur mycket fett det där har. Skönt!
Jag och Fejo är så normala:

shopnastygal.com

Nej satan Ellen, måste du visa den där sidan till mig!?
Nu dreglar jag såååå mycket. Snälla mamma?!
Sorry, Fejo, men jag vill också ha den! NU!
The perfect jeansshorts!
Mina loverskoooooooor! BIG LOVE! ♥
Fan att allt måste vara så dyrt där. Fan att jag måste spara pengar till Portugal. Annors skulle allt det där vara mitt redan! :( Daaaaaaaamn!

Damn I like the way that you move

Idag har jag haft riktigt sommarfeeling hela dagen! :) Kulkul! Hade shorts och strumpbyxor på till skolan och jag fick nästan varmt. När jag kom från stallet solade jag på gräsmattan i bikini och gjorde läxor. Ah! ♥ Men sen blev det nog lite kallt.. ;)
Kom snabbt nu sommar! ♥

Vilken dag

Nu är jag hemma från skolan. Var inte och red idag, han har ledigt. Så jag kom hem med 16.45:ans buss. Vi hade cp-matematik ända till 20 över 4. Fyfan, jag bara satt där och angstade! :'D Jag hade hälsokoll kl. 13.30 och då började jag få huvudvärk och sen har jag haft hela dagen. Och på matematiken började jag må dåligt och frös massor. Uschusch! Aja, men nu tror jag att jag mår lite bättre så måste ut på länk snart.
Men nu var det slut angstat. Sitter just nu på terassen i värsta finaste vädret! Hör på musik och riktigt chillar här. Ska försöka göra några läxor också lite senare. Duktiga jag!
Just nu:

Simply the Best!

Foton från min iPhone, fotade förra veckan:
Från lördagens tävling:

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Orkar verkligen inte med skola i morgon! Påsklovet har gått alldeles för snabbt! Tur så blir det sommarlov ganska snart, helt sjukt. Jag skulle göra massor med alla möjliga nyttiga saker det här lovet, men jag har bara legat och sett på film och ätit godis, fyfan.
Igår var jag, Addi, Fejo och Ellen på filmkväll då. Jättemysigt! Vi såg först på Red Riding Hood. Jag tyckte nog att den var bra. Kanske inte så bra gjord men ändå. Sen satt jag och halva Fejo på omegle och resten kollade på Bridget Jones. Den har jag sett tusentals gånger så. På morgonen vågade vi titta på värsta skräckfilmen, The Hills Have Eyes. Fyfan, tänker aldrig mer titta på några sådana filmer mer! Får riktigt rysningar nu. Den var så ä-c-k-l-i-g! Jag dör.
Efter det tittade vi på någon animerad film om trädgårdstomtar, haha! Den var faktiskt bra! :'D
Jamen, ni får ursäkta mig för att det har varit så skit uppdatering hela påsklovet. Har inte orkat göra någonting. Och gud vad mycket allt möjligt fettande jag har ätit. Haha! :( Nåja, i morgon börjar mitt nya liv. Lycka till på den!
Fejo är bara för söt på den här bilden! (fixar mig till någon fest, och hon fick lite långtråkigt) :)

Filmkväll hos Ellen

Ska hoppa i duschen och börja dra iväg till byn. Vi ska ha filmkväll hos Ellen, men tydligen är hon "sjuk". Nåja, jag tänker iaf bryta mig in i hennes lägenhet fast hon skulle vara halvdöd och grejjer. Jag vill ha världens bästa filmkväll med de bästa. Så då kan du inte komma med några invändningar, Ellen!
Så vi hörs mera i morgon! Kisses! ♥

Soligt ♥

Igår fick jag någon idé att åka till Kasnäs där Ellen bor, för att de orkade inte komma ner. Så jag körde dit med moppen, och det tog säkert 5000 timmar. Men där så såg vi på Snabba Cash och chillade. Idag åt vi påskmiddag där och sen åkte jag hem. Nu måste jag verkligen rusa iväg till stallet för att hinna fixa mig till kvällen när vi ska ha filmkväll hos Ellen. Pussar!

Senil.

Är lite senil av mig så jag glömde att skriva att nu far jag säkert till byn och efter det blir det kanske fest hos någon eller så chillar jag och Addi på byn. :) Jag hoppas bara att Ellen skulle komma med sina styvsyskon till byn så jag skulle se dem också lite. Sofia såg jag bara snabbt igår och Toffer har jag inte sett på 100000000-tals år. :/ Nåja hoppas jag ser dem igen.
Nu ska jag nog börja fixa mig så småningom... Hörs i kväll eller i morgon!

HHPC-here we come!

GUD, vilken dag! Kämpade verkligen massor hela dagen. Och vi fick nog herregudvadmånga felpoäng i båda klasserna, men jag slapp vidare i Hevoshullu Powercupen! OMG! Distrikts-tävlings-delen (haha, vilket ord!) ska vi rida då den 14 maj. Idag var jag så nära att ge upp! Jag gav upp säkert 1000 ggr och en gång tog jag bort in anmälning från 95:an också men sen tänkte jag att nu faaaaaan! Och gick till banan och hoppade igenom hela med 12 felpoäng. Haha! :D Nåja helt nöjd är jag nu, fick riktigt sår i handen och allt när jag kämpade med att få honom under kontroll.
Men till HHPC åker jag och en Janina från KiRy. Kul kommer det bli!
Den här tjejen:

Suttit ute igen!

Nu har jag varit till stallet och efter det åkte jag till byn och satt ute igen vid brasan. Helt mysigt igen var det. :D Nu sitter jag och äter glass direkt ur kartongen, haha!
Ja, i morgon blir det uppdatering först på kvällen för min andra klass som jag rider i börjar först tre, så det tar en tid före jag hinner hem!
Så här såg jag ut idag:

Tjohoo!

Nu tittar solen fram lite! ^^ Ska äta lite snabbt och åka till stallet, hörs i kväll, gullungar!
tagen på hösten

PåSkLoV

Gud vad härligt med påsklov! Lite störande bara att på vissa ställen har de en hel vecka ledigt från skolan och här har vi bara två dagar. Men ändå, riktigt chill!
Igår var jag, Ellen och Addi med ett gäng på ett berg nära ett träsk. Mitt i skogen! :s Vi hade eld där och grejer. Riktigt mysigt var det! :) Efter det for vi till Ellens lägenhet där vi åt lite (ylläri) och tittade på Battle og Los Angeles. Den handlade om aliens som kom och tog över världen typ. Helt bra nog men ganska äcklig! 
Vaknade idag hos Ellen någon gång vid nio när hon hade väckning på och började baka godis/muffins till hennes farmor. Hihi! Men jag sov nog efter det också och steg upp vid halv elva ungefär. Sen tittade vi på the Duchess med Keira Knightley i huvudrollen. Jag har sett den en gång förut och den börjar klättra uppåt på min favoritfilmer-lista! Jag lever in mig så bra i filmen och är jättearg på the bad guy i den och gud! Den är så bra! Den är bara så ledsam att man nästan gråter, men den är så fin. Verkligen ett måste att se. :)
Jättejobbigt att det regnar idag! Tänkte ta ett ordentligt ridpass och vara länge på stallet för att fixa hästen snygg till tävlingen i morgon. Men jag får väl vara där länge för det. Bara jag inte fryser ihjäl.

Springer i väg just

Nu har jag duschat och fixat mig och ska hoppa på moppen för att köra till byn. Ska möta upp mina randomsnyggisar och vi ska tydligen springa i någon skog. Hörs i kväll/i morogon om jag ännu lever!

Im addicted to u, dont u know that ur toxic?

Tjohoo! Påsklov! :D
Idag var jag efter skolan och sprang runt på byn för att köpa mat och sådant. Sen stack vi till henne och åt lite, eller nåja, det blir väl aldrig "lite" när vi är i farten?! :'D
Nåja, nu sitter jag hemma. Hon for på teater som jag har sett redan, så nu ska jag nog sticka iväg på länk med hunden. Bara jag orkar dra upp mig härifrån.
Idag ska jag nog bara chilla lite runt. Ska väl på byn och efter det till Ellen och baka typ kaka? Haha, lycka till! :D Men gud vad skönt att ha lite lov, fast det inte är extralångt. Men nu har jag inte så mycket att göra iaf. Bara tävling på lördag och annars chilla med de bästa! Ah! ♥
Men nu måste jag kämpa iväg, chacha hetingar!

Rödluva

Åh, vill ha rött hår! Verkar som om alla har det nuförtiden men ingen i vår skolan ännu, tror jag. :) Tycker ni jag ska satsa på det? Jättestörande bara när jag har tänkt att jag inte ska färga så mycket mitt hår, och nu har jag redan färgat det en gång helt, slingat några och tonat massor med gånger. Vill ju inte att mitt hår blir helt förstört när jag ändå har helt bra kvalité på det nu.
Kanske jag tar och köper en peruk? :) För sådant här hår vill jag ha!!

tihihi

Kom hem först för 45 minuter sen kanske. Har varit riktigt glad hela dagen, haha! :D Halv tre började skriva proven och tänkte att jag skulle med 16.45 bussen hem men såklart missade jag den! ;)
Men, helt konstigt att jag har varit helt jättelycklig hela dagen, vanligtvis får jag värsta surhetsattacken om jag tappar typ något på golvet. Det har hänt typ en bra sak, pappa beställde biljetterna till konserten, men annors har det varit en ganska allt-åt-skogen-dag!
  1. Hade två prov. Geografin for...... jättebra..... och finskan for nog helt bra men jag var jättestressad när jag hade skrivit det andra före.
  2. Jag missade bussen med två sekunder kanske.
  3. Jag kom på ett ord som jag hade glömt bort i finskan.
  4. Det började regna.
  5. Det var iskallt och jag hamnade vänta nästan en timme ute.
  6. Jag hamnade vara en timme extra i stallet för att vänta på åttans buss.
  7. Det haglade när jag gick en och en halv kilometer hem.
Men ändå var jag superglad hela tiden!!! Hihi! :)
Nääi, FEST här ensam helt själv!!!! Haha!! :DD

Nedräkning!

Vet inte alls vad jag ska blogga om. Känns hemskt att jag kommer faila båda proven i morgon, menmen....
Därför tar vi lite nedräkning så behöver vi inte tänka på sådant crap!
  • 2 dagar till Påsklov! (långhelg)
  • 45 dagar till Sommarlov! (OMG! :o)
  • 55 dagar till Portugal med familjen!
  • 69 (hehhhahah..) dagar till ridläger på Åland med bästa Emma!
  • 116 dagar tills jag fyller 17!
  • 120 dagar till On The Beach-konsert (artister: Rihanna, Tinie Tempah) med bästa människorna!
Och allt det här är säkert! Så jag kommer ha mycket att vänta på, också oplanerade saker! :D Tjohoo!

Lyckliga eller vadå?


Dagens...

Dagens sämsta: Att jag har två prov i morgon och kan inte ett ****!

Dagens bästa: Solen och att träningen gick ganska bra!

Dagens jobbigaste: Att jag borde ännu läsa på båda proven (vilket jag inte kommer att göra, om jag känner mig själv rätt.)

Dagens roligaste: Att några faktiskt tyckte att mina harembyxor var snygga! Blev jätteglad! :)

Dagens konstigaste: Att hälsokunskapslektionen var faktiskt helt okej?!

Dagens överraskning: Att Fejo fick det sommarjobb som hon sökte till! Och nu är det nästan nästan säkert att vi far till Portugal igen!!!!!! LOVE!


Konstlektion

Sitter på konst och ska skriva ett arbete om Kinesiska konstverk. Jag har om bl.a. Kinesiska muren, så helt intressant. :)
Vi ses när jag hinner blogga. Måste läsa på proven idag med när jag inte fattar något. Chacha! :D
En sak att sätta till min ¤to-do-list¤ före jag dör, jag ska besöka Kinesiska muren!

Veckans drog!

Den här veckans drog har nog varit alla minnen från PORTUGAL!
Gud, vi bara måste tillbaka! Och vi ska tillbaka!!!

Älskar dig såhääääääääääääär mycket!



Tihi, stamkunder på Vegas Bar! ;)

Saknar :)


Aaw :)

Älskar alla mina vänner! Blir så glad när jag ser hur de uppskattade mitt inlägg! :D
Ni är jättebäst! Alla så personliga och snälla och roliga och helt klart bäst! Love u all! ♥

Härligt!

På morgonen hade jag väckning kl. 11, snoozade till 11.20 och var i duschen. Sen pluggade jag en stund till geografin. Halv tre-tiden åkte jag till stallet där jag var på en ordentlig ridtur med hästen i det härliga vädret! Gud vad fint det är ute nu! Solen skiner från en blå himmel och det är riktigt varmt ute till och med. Våren är nog här nu och sommaren är på väg. Älskar! ♥
Men nu ska jag äta lite pizza och fortsätta kämpa med geografin. Ber om ursäkt om det är lite sämre uppdatering, men jag är verkligen kass på geografi. Så, see ya! :)

Medan mina lackade tånaglar torkar..

..tänkte jag på att jag skulle kunna skriva hit om alla mina vänner. Jag brukar ju alltid skriva om deras insidor men jag tänkte att jag kan väl skriva ner några komplimanger om deras utseende? Komplimanger är alltid bra!
Okej, so here we go...
Fejo: Världens finaste former! Och så otroligt fina ögon och så vackert ansikte. Älskar dina de här "luomet" som du har i ansiktet. Vad heter det på svenska?! Dina de här bruna fläckarna i ditt ansikte som gör det så personligt! (haha, hörs som någon sjukdom!)
Ellen: Skulle kunna ta din längd. Så liten och söt! Sen ditt hår är helt perfekt och ditt ansikte och din mun. Riktigt som en liten docka!
Addi: Perfektaste hyn som jag har sett! Inte en ända finne någonstans. Sen dina ben är sjukt smala, men ser ändå så vältränade ut. Nam!
Minka: Perfektaste kroppen! Smal men ser ändå stark och vältränad ut! I ansiktet har du ett speciellt utseende. Så vackert ansikte!
Manda: Igen jätteliten och söt! Skulle så gärna vilja vara så kort och söt och liten som dig! Du har ett så speciellt utseende, sockersöt!
Frida: Också jättesportigt snygg kropp. Sen har du världens perfektaste ansikte. Mörka ögon och fräknar och finaste leendet och sötaste lilla näsan med fina fräknar!
Sussu: Världens finaste ögon! Helt pool-blåa ögon med kristaller i!
-----Byter till finska-----Vaihtuu suomeksi-----
Rita: Maailman kaunein naama! Silmät ihan säteilevät aina ja suu on ihan täydellinen. Ja sitten sinäkin olet aiva niin ihanan pieni.
Jasku: Niin ihanan pieni myös. Ja sitten sinulla on aivan ihana naama myös. Silmät ovat niin erikoiset ja minä voisin ihan hyvin varastaa hymykuoppasi!
Henna: Niin erikoisen kaunis tyttö! Ihanat silmät ja hiuksesi voisin myös ottaa!
-----
Nåja, här var lite nattläsning till mina vänner.
I morgon måste jag plugga massor till finska och geografi proven som jag har på onsdagen så jag tror inte att jag bloggar något extramycket!

Randombilder från iPhonen

Wilma och Fejo på fest
Normala på fysiklektion, som vanligt! ;)
Jag och Fejohanibästasnyggastesötisen!
Ellen och Addi är så trevliga när man tar bild på dem! :D

Kläderna jag köpte!

Först åkte vi till två hästbutiker.
Från första köpte jag:
  • Svart Mountain Horse-väst 55 €
Från den andra:
  • Vita Roeckl-ridhanskar 32 €
  • Svarta Globus-tyglar ca. 20 €
  • Svarta HKM-chaps ca. ööh??!
Sen var vi till Cubus:
  • Mönstrade harembyxor 19,90 €
  • Vitt+korallrött Depend-nagellack ca 4 €
Gina Tricot:
  • Blå+vit bastopp 9,90 € /styck
BILDER! Tog bara snabbt med iPhonen, orkade inte riktigt satsa.. ;)
Västen+hanskarna, resten finns i stallet
Vårens/sommarens hetaste plagg, mönstrade harembyxan! Btw, mitt nya hår syns också.
Fixade ihop en somrig outfit, vad tycks? (Om ni ser något)
Ignorera min tjockis mage, åt just! (Bra o skylla ifrån sig -.-)
Kanske det syns att jag behövde nytt nagellack?!

Okej?

Ursäkta så mycket, har varit borta nu i två dygn! Har haft det jättestressigt. Men tydligen har ni inga frågor som ni vill ställa? Okej. Får försöka hitta på egna inlägg då. Vad är ni ens intresserade av att höra? Äh, nåja. Skriver något random hit då när jag inte får veta.
Igår hade jag en jättemysig kväll! Först åkte jag direkt efter skolan till Fejo. Vi såg på en bra film och åt jättegod mat! Tack Fejos mamma! :D Sen åkte vi med Fejos skoter ner till byn där vi träffade Manda. Därifrån gick vi till en restaurang, där Ellen och Addi färdigt väntade på oss, och tog en glass. Efter att vi ätit åkte hela alla möjliga människor till en "strand" nära mitt hus där vi chillade lite.
Sen åkte jag, Manda, Fejo, Addi och Ellen till Ellens lägenhet var vi tittade på världens äckligaste och hemskaste film, och sedan på the back-up plan! Vi åt massor med onyttigheter och myste och tänkte somna till andra filmen. :) Sen ungefär 2-tiden cyklade jag hem. Gissa om jag var livrädd? Musiken på högsta volym bara och värsta marathon-cyklingen upp för backarna. Haha!
Idag har jag, mamma och syster varit till Åbo och shoppat! Vi startade därifrån 6-tiden och sen var jag och red. Kläderna jag köpte kommer i nästa inlägg!

Kladdkakan älskar mig :)

Ahh, sitter och vräker i mig kladdkaka och glass. Och i morgon börjar jag först halv elva, så sovmorgon till halv nio. Skönt!
Annors har min dag varit som jag planerade i förra inlägget. Frisören klippte bara lite topparna och fixade pannluggen rak igen. Hon flätade håret, för jag klagade till henne att jag inte får någon volym i håret, så i morgon öppnar jag flätan och ser om jag har fått ens lite vågor/lockar. Så, jag sätter inte någon bild. Ser helt normalt ut. :)
Skulle ni vilja att jag håller en frågestund? Min syster hade just en på sin blogg, och skulle vara jättekul att svara på frågor när jag inte har någon inspiration till inlägg!
De flesta som läser min blogg känner mig säkert, men ni kan ju fråga anonymt sådana frågor som ni annors inte skulle ställa! ;)
Så, frågestund eller inte? Om tillräckligt många kommenterar det här så håller jag en. Men då måste ni fråga frågor också!
Randombild tagen på tjockisen i december. :)

Oumaigaad

Vitsi, har inte hunnit blogga. Kanske ni överlevde den här dagen?
Efter skolan kom Fejohani hit och vi fettade oss med kladdkaka och glass och försökte leta fram flyg. Det gick sådär. Men efter det åkte jag på träning.
Lily Cole. Jag tar ditt utseende, tack! Hon ser sådär annorlunda ut, men jag bara älskar hennes dockliknande ansikte och fina hår. Ååh! Varför ska jag se ut som en gammal fet britt?
I morgon blir det
  • Skola 8.30-15.45 (hoppas jag)
  • Frisören 16.00
  • Stallet efter frissan
  • Läsa på läxor och prov och grejs...
Så vi får se hur mycket jag hinner blogga.
Pussar!

lalala

Åh! Hatar verkligen så mycket när datorn ska stärva. Skulle vilja kasta hela skitet ut genom fönstret!
← min dator just nu. Visst är den ganska modern?
Aja, men jag har varit till stallet och fått rapporten klar tror jag! Yppiee, äntligen! Vet nog inte hur bra den är, men det bryr jag mig inte om. :)
Annors så. Vet inte vad jag ska blogga om? Har ni några tips? Kan ju inte bli hela tiden några cut cut cut jag mår så dåligt-inlägg, haha!

Kämpar vidare...

...med intensivstudierapporten. Har skrivit kanske tre sidor. Och nu sitter jag och läser bloggar, inte bra! Aja, måste försöka.
Gud, jag och Fejo har bestämt oss för att åka tillbaka till Albufeira i augusti! Ingenting bestämt ännu, men jag tänker jobba häcken av mig i sommar för att få åka dit med Fejo igen. Tur så åker jag dit om två månader med familjen och Irinas vän Elin! Då kanske jag träffar honom.
Varje kväll känns det som om man skulle ha ett hål i magen. Eller varje dag också. Ett stort svart hål. Ett hål med blödande, söndriga kanter. På kvällen växer det större, växer upp mot ansiktet, växer ner mot fötterna. Måste hålla om runt benen så att hålet känns mindre. Om jag rätar ut mig spricker hålet upp igen. Det tar så jävla ont. Jag ser ingenting. Eller jag ser ditt ansikte, sen ser jag dig le. Sen ser jag bara svart. Tänker på hur du kramade mig, hur du höll din hand på mitt ansikte. Då tänkte jag, så här vill jag alltid vara, jag tänkte att i morgon frågar jag din nummer, i morgon frågar jag om vi kan ses igen. I morgon var du inte där. Du var borta. Kändes som om allt var en dröm. Jag vet inte om jag aldrig kommer att se dig mera. Världens vackraste leende. Jag ler varje gång jag ser det för mig själv. Nästa sekund gråter jag. Ber till gud att få se dig igen. Jag tror inte ens på någon gud? Vad löjligt att tro att han ens skulle tänka på mig. Nu finns hålet överallt. Slipper inte bort från det. Vet inte vad jag ska göra. Kan man leva efter det här ännu? Leva normalt? Låtsas som om jag aldrig sett dig? På dagarna blir hålet mindre. Ett litet knappnålshål vid hjärtat. Det är inte stort, men det gräver hela tiden djupare och djupare. Gräver sig fram i hjärtat.
Det tar så jävla ont.
Jag kan inte leva utan dig.
Två månader.
Eller aldrig mera.
Aldrig mera i hela mitt liv.

nå jessus

Nej fyfan. Jag satsar ganska bra på skolan märker jag.
Gonattpussar!

Tänkte bara säga..

..fan vad det går trögt att skriva! Huvudet funkar nog inte helt som det ska..

Ledig från skolan

Vad skönt det var att vara ledig från skolan idag! Vi är lediga idag och i morgon så att vi kan göra intensivstudierapporten. Japp, kanske man ska börja laga på den då? Men vet ni hur smart jag är då?! När jag lagade finska-arbete så skulle vi välja ett land och jag valde såklart Portugal. Så nu har jag ju texten klar, bara att översätta och skriva lite till om det behövs! Smart va?
Sen måste jag också idag läsa på geografiprov. Jag har det inte förrän om två (?) veckor men jag kan absolut ingenting! Jag och Minka sitter såklart alltid längst bak i klassen och typ äter påskgodis och pratar om fester, haha! Får skylla mig själv..
På onsdagen börjar också ny period. Sista perioden före sommarlovet, sista perioden på ettan! En period kvar så blir det sommarlov och jag får träffa Miguel igen! Hoppas jag iaf. Längtar såååååååå!
Men den här perioden är jobbigare än den vi hade just. I peiod 4 behövde jag bara sitta 25 timmar på lektioner, för att jag tenterade finskan, men nu måste jag sitta 30 timmar. Nåja, jag har haft värre så. 30 timmar är ju ändå vanligt, men skulle bra kunna ha 25 timmars perioder oftare. ;) Aja, om man vill börja tjäna pengar så är det bara att bita ihop och stå ut med allt!

Hahha

Neeeeej, dog lite till denna kommentar av heita FEJO!
jennifer om shoppshopp:
öööhhhh ursäkta, viket magfett?!?!??! zoooomar cant see anything there, typ man ser ju igenom dej, skrivborde där bakom kukkuuuu
IP: 88.192.173.201
HAHHAHAHHAH!
Och tack Elin och Misan, vi hade verkligen bäst! :)

shoppshopp

Oj, glömde nog skriva att på måndagen ar vi och shoppade också till Algarveshopping!
Jag köpte:
  • En vit magtopp
  • Ett par chinos
  • En vit topp
  • En vardagsskjorta
  • Världens snyggaste skor!!
Sen köpte jag också två navelpiercingar i Albufeira.
Här kommer bilder:
mina löverz!
naw, söt mage, fint nerifrån fotat, fin hållning också.
Sen när jag kom hem hade jag fått min bikini!! OUJEAHH! Sätter också dem som små bilder. Vill inte att alla ser mitt magfett.

wtf=welcome to finland .

NEJ, VILL TILLBAKA! :(
Vår resa med Fejo var världens bästa!
På söndagen chillade vi bara och gick på stranden.
På måndagen skulle vi jobba men han visste inte att vi var på väg så vi hade ledigt. Det var jättevarmt och vi hamnade gå till lidl och tillbaka med värsta matkassarna. Sen låg vi på stranden och typ fotade. Efter det var vi och åt på restaurang och satt på en bar och drack en margerita var. Fyfan, smaka aldrig på det, riktigt beskt och hemskt!
På tisdagen jobbade vi från 9-12 och sen gick vi till Marina (båthamn) och åt lunch där. På kvällen blev det liiite för mycket festas. Någon random inkastare blev helt kär i mig och typ köpte en blomma till mig. Haha, han var kanske 30? Nåja, vi dansade helt fullt och gick hem vid 2-tiden.
På onsdagen var det jättemysigt på jobb.... :S När vi slutade gick vi bara och sova. På kvällen träffade jag världens finaste människa! :) Han bara pratade med oss och tittade på mig och skrattade. Han var helt perfekt! Haha. :D Miguel heter han och var bartender på en bar. Världens finaste ögon och leende, jag bara dog! Sen var vi väl till några andra barer också? Men man orkade inte riktigt dricka så mycket.
På torsdagen jobbade vi först och sen for Fejo och sova och jag sprang omkring i staden och köpte souvenirer till syster och Fejos fammo och faffa. :D På kvällen sprang vi runt i olika barer och dansade fullt och var och hälsade på Miguel och blev omkramad in i bardisken så att revbenen var helt lite sjuka nästa dag. :D
På fredagen låg vi typ hela dagen på stranden och brände oss jättesnyggt. På kvällen märkte vi att Miguel var inte heller där på jobb! :O Jag bara dog och ville typ gå hem. Sen söp jag nog bort sorgen... och blev typ hemburen av någon mörkhyad. Hoppsan.
På lördagen sen mådde man jättefint och var och gick lite i staden och åt lunch ute. Sen grät jag typ hela vägen hem.
hej jag är blek
i lägenheten hade vi jättestädigt.
fråga int.
tisdagen :S
det är sen fanta i glaset!
haha, han här kom och skrämde mig hela tiden! Han riktigt smög sig bakom mig och bara: BU! Och jag blev livrädd och Fejo, han och Miguel dog av skratt. Kiva sen att de inte kunde säga heller.. :(
världens finaste mnänniska! ♥ Åh, saknaaaaaaaaaaaaaaar! Fan, jag måste träffa honom igen!

Om 5 timmar...

Startar jag och Fejo i väg! :D
Det här blir sista inlägget före resan, nästa inlägg får ni om en vecka på söndag! Hoppas ni har det roligt här bland isbjörnarna!
Pusshej, kom ihåg att jag älskar er alla om flyget kraschar! ♥

Haha, aaw (:

Ni är ju bara för söta som kommenterade till mitt inlägg om mitt "problem"! Haha, blev på bättre humör! Och ja, jag vet att jag borde inte bry mig om hur de ser ut... men det tar i lite att dansa runt med någon som ser ut som Sauli Niinistö ungefär.
Omnom! ♥

Snabb uppdate igen

Ska rusa i väg på träning nu. Haha, jag skulle skriva mer men okej. :D
INATT ÅKER JAG OCH FEJO, puss!

Åh!

Nej, dreglar över massor med jättesnygga ridkläder! Nej, nej, neeej! Vill ha allt!
Mountainhorse in my ♥ !
Hur läckra?!
Och så finns den här typ i bara barnstorlekar :c
Mamma? (a)

Problem är roliga att läsa om ;)

Fick denna kommentar:
... om Dag 25:
hej! sku gärna vilja läsa mera om dina människorelationer o killar o sånt... de jätte intressant när du skriver så fritt o öppet om dina "problem" ;) 
o din blogg e annars o jätte bra!
Okej, vet nu inte riktigt vad du menade med det här. Men om jag förstod rätt så vill du att jag ska skriva om mina problem med vänner och killar? Haha, okej! Och tack så mycket för att du läser den och tycker den är bra! :D
-
Nåja, here we go.
Kan ju säga det helt öppet. Tror jag blir lite stämplad som en noob nu men... Jag har aldrig haft en pojkvän. Inte ens en sådan som alla hade när de gick i lågstadiet. Jag hade ingen pojke som skulle svarat: "ja" på mina: "har jag chans på dig?"-meddelanden på fyran. Och då var vi sex flickor på klassen och kanske tretton pojkar. Inte en ända. Det där har jag funderat mycket på. Då var det the end of the world! Senare, typ i högstadiet började jag tänka, vad fan är det för fel på mig?! Ingen vill ju ha mig? Jag var kanske lite för på? Jag vet inte, men jag såg på alla andra hur de blev tillsammans med killarna de gillade, hånglade runt på fester och så. Jag bara kände mig jättedålig. Jag har aldrig ens pussat någon kille. Det där var skitsvårt att skriva hit så att alla ser, men det får vara.
Jag börjar alltid lätt tycka om någon viss kille. Jag går omkring och bara OMG, jag vill ha honom, han är perfekt! Varje gång slutar det likadant. Jag vågar inte säga det. Kanske hittar han en flickvän eller så slutar jag tycka om honom. Jag börjar lätt tycka om killar som har snygg klädstil, är lite bad boy och är snygga. Men ibland tycker jag också om söta, snälla och humoristiska. Ändå har inte en ända av dem tyckt om mig.
En gång faktiskt trodde jag att jag hade honom, han var perfekt! Jag hade sett honom en gång förut och vi var ett gäng som pratade och hängde en kväll, sen gick det ett halvt år och jag började chatta med honom på facebook. Jag kom ihåg hur jag hade rodnat när han tittade på mig och hur jag hade tänkt att: Wow, han här är nice! Vi chattade ganska mycket och vi bytte telefonnummer och så. Sen bestämde vi att han skulle åka hit till byn för att träffa mig. Jag var asnervös! Vi åt pizza och satt på en parkbänk och pratade om allt möjligt. Men tiden gick så snabbt, och jag fick inte en sådan fiilis att han här är den rätta. Jag rodnade inte, jag flamsade inte alls. När han åkte blev det lite tomt i mig. Kanske var han bara en fin vän? Sen rann allt i sanden och jag släppte taget om det.
Numera har jag blivit lite snällare mot mig själv. Jag tänker på att jag kanske någon gång hittar någon. Sen i framtiden. Ändå ibland tittar jag i spegeln och bara tänker: vad är fel? Varför duger jag inte? Eller är det något jag gör? Något jag säger?
Jag vill nog ännu ha en pojkvän. Skulle vara skönt att mysa med någon som man tycker om. Men alltid kan man inte få allt. Och det här är väl det jag får leva utan, en tid iaf.
Nåja, det här skulle inte vara något "TYCK SYND OM MIG" inlägg! Det är bara hur jag känner och tänker. Hoppas ni inte tyckte det var för mycket eller så, säg gärna till om ni inte tycker om att jag skriver sådanahär inlägg! :)

28 timmar 10 minuter....

...tills vi åker i väg från vår backe med bil mot Helsingfors!
Jag och Fejo kommer svimma i bilen, senast på flygfältet och allra senast i flyget så att vi inte kan åka. Kommer vara så nervös! Okej, tror nog allt går bra och vi kommer ha det jätteawesome! :D
Vi kommer ta massor med bilder, så i morgon efter det sista inlägget har jag paus i en vecka och då får ni se allt vad vi hållit på med! Kommer bli BÄST!
Haha, bästa aprilskämtet idag var när vår kemilärare delade ut 5:te kursens prov till oss istället för våra egna. Jag bara skrek att "vad är det hääär?!" och min kompis svarade att "vi hade det i första kursen, skriv nu bara!" Haha, sen sa läraren att "det var ett aprilskämt, här är era prov!"
Haha, tänkte att inte kunde jag väl ha missat så mycket med provläsningen? :D Men annars gick provet helt bra.
Har varit på teater som min pappa har skrivit manuset till. Den var faktiskt bra!
Ja, i morgon ska jag nog sova länge, packa och på eftermiddagen ska jag på träning.
Sen på natten åker vi! OUJEEEEAH! ♥

RSS 2.0